Naslovna VESTI PSI SUUUPER AKCIJA U NIŠU: Popijte kafu i pomozite životinjama!

SUUUPER AKCIJA U NIŠU: Popijte kafu i pomozite životinjama!

0

Jesen je pravo vreme za toplu jutarnju kaficu ali i spremanje zimnice! 🙂 Tako je Udruženje Zoo Planet iz Niša došlo na ideju da spoji lepo i korisno… naravno, za životinje i sve ljude koji ih vole i žele da im pomognu. Idu sve hladniji dani, ide zima i potrebno je obezbediti životinjama topao kutak i hranu.

U saradnji sa Kafeterijom SohoHouse, u subotu, 28. oktobra i sutradan, 29. oktobra, ovo Udruženje poziva sve ljude koji su u prilici da dođu i popiju kafu jer je deo prihoda namenjen za obezbeđivanje neophodne hrane i prostirki za zimu, životinjama koje se nalaze u Zoo Kutku.

Pročitajte još: AKCIJA SE ŠIRI: I u Valjevu počela sa radom banka hrane za napuštene životinje!

akcija-kafu-petface

Kafeterija SohoHouse je petfriendly, tako da sa svojim ljubimcem na miru možete uživati u vikend – kafici u prijatnom ambijentu. Organizatori najavljuju i „životinje iznenađenja“ iz Zoo kutka, kao i to da možete popiti kafu sa predsednikom Dušanom Stojanovićem, o pravilnoj ishrani, nezi i preventivnoj zaštiti kod životinja.

Pročitajte još: AKCIJA NOVOSAĐANA: Sedam napuštenih kuca u kampanji „UDOMI, NE KUPUJ“!

Reč je o nastavku akcije „I mi spremamo zimnicu“, pomoću koje su prikupljena sredstva za 560 kilograma granula za konje za ovaj mesec kao i 24 bale sena.

Dođite, popijte kafu i pomozite da zimnica bude spremna i za druge životinje! Mi idemooo! 🙂

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.