Naslovna VESTI PSI Akita Maja sedmi dan ispred bolnice čeka svoju vlasnicu!

Akita Maja sedmi dan ispred bolnice čeka svoju vlasnicu!

0
Akita petface

Akita je hrabar, inteligentan i lojalan pas, snažne građe koji će učiniti sve kako bi zaštitio vlasnike. Ovo je priča o jednoj akiti Maji i njenoj definiciji odanosti, vezanosti i ljubavi prema svojoj vlasnici!

Možda i najpoznatija Akita na svetu, Hačiko, danas dobija „konkurenta“ kada je vernost u pitanju. Njeno ime je Maja, a ona već sedam dana ne želi da se pomeri sa ulaza jedne bolnice, jer zna da je unutra njena vlasnica! Iako je otac vlasnice pokušao u više navrata da Maju odvede kući, ona se ne da, već strpljivo čeka ponovni susret sa svojom vlasnicom!

Pročitajte još:
BEOGRAD: Pas čeka preminulu vlasnicu svakog dana na istom mestu!

Akita petface

Priča nas vodi do Španije i do jedne bolnice, u koju je smeštena 22-godišnja Sandra Iniesta. Zbog jakih bolova u predelu stomaka, Sandra je hitno operisana u ovoj bolnici. Ispred ulaza, već sedam dana nepomično sedi Sandrina  najbolja drugarica Maja, pas rase Akita Inu!

Pročitajte još:
VIDEO: Verni pas čeka vlasnika koji se više nikad neće vratiti!

– Ovo me uopšte ne čudi. Kada god odem negde, bilo na 10 minuta, jedan ili 10 dana, ona me uveče čeka na vratima pri dolasku, rekla je Sandra kada je čula da je njena Maja postala maskota bolnice.

Majin čest lojalnosti prepoznali su svi zaposleni u ovoj bolnici, pa je redovno obilaze, daju joj svežu vodu i hranu, maze je i nadaju se da će uskoro Sandra izaći potpuno zdrava i srećna što ima ovoliko vernog prijatelja!

DIVNO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.