Naslovna VESTI PSI ALEKSINAC: Vlasnički labrador UPUCAN, dva dana nakon smrti uginulo i štene!

ALEKSINAC: Vlasnički labrador UPUCAN, dva dana nakon smrti uginulo i štene!

0
Aleksinac petface

Kraljevo, Pančevo, Vranje, ALEKSINAC. Sve ove gradove povezuje jedno – UBIJENI VLASNIČKI PSI! Nažalost, ovu godinu smo počeli sa vestima o upucanim vlasničkim psima. Prvo su u Kraljevu psi izbodeni nožem, dok su spavali u svojim kućicama, a onda su u danima Božića ubijena i dva psa u Vranju.

Nasilje se tu, nažalost, ne završava, jer ovog jutra u našu redakciju stiže poruka – UPUCAN LABRADOR U ALEKSINCU!

– Na dan Božića, u nedelju, ubijena je ženka rase labrador! Na obdukciji je utvrđeno da je ubijena izbliza, sa 4 metka, iz lovačke puške. Iskrvarila je i pala u susedno dvorište, napisala je Milena Pantović.

Aleksinac petface

Nemili događaj se dogodio u Draževcu, selu nadomak Aleksinca, a vlasnica jelena Đorđević – Ivanović nema reči kojima bi opisala ovaj zločinački čin!

Kako je objasnila, upucana ženka je ostavila za sobom dva šteneta, ali je jedno uginulo dva dana nakon ubistva mame psa.

Aleksinac petface

-Vlasnici su prijavili slučaj policiji, a u izjavi je vlasnica navela lice u koje sumnja da je pucalo. Kopiju zapisnika nisu dobili, iako je vlasnica tri puta tražila istu. Policija je predložila da odnesu leš na obdukciju o trošku vlasnika, što su i učinili. Vlasnici se nadaju razotkrivanju počinioca ovog zločina što pre, dodala je Milena.

Ukoliko bilo ko od naših čitalaca ima neke informacije o ovom zločinu, može se javiti Mileni na njenom Facebook profilu.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.