Naslovna VESTI ALIGATOR SLOBODNO ŠETA ULICAMA: Prizor koji je građane ostavio u neverici (VIDEO)

ALIGATOR SLOBODNO ŠETA ULICAMA: Prizor koji je građane ostavio u neverici (VIDEO)

0
ALIGATOR SLOBODNO ŠETA ULICAMA petface

Složićete se sa činjenicom da nije svakidašnje videti aligatora kako slobodno šeta ulicom. Sa ovim nesvakidašnjIm prizorom susreli su se stanovnici Južne Karoline.

Prošlog meseca su Italija, Tajland, Japan i London zabeležili čudne posete raznih životinja. Ipak, ovih dana internetom kruže snimci i fotografije još jednog neobičnog posetioca, koji je svojim prisustvom počastio stanovnike jednog grada u američkoj državi Južna Karolina.

PROČITAJTE I:

DRUGARI ZA ČITAV ŽIVOT: Pas i mačići imaju NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO, od kojeg lude njihovi vlasnici! (VIDEO)

ČOVEK U KOLICIMA USVOJIO PSA U KOLICIMA: Četiri puta odbačen, konačno ima dom koji zaslužuje! (VIDEO)

MRSA INFEKCIJE: Rizik od ove vrste infekcija imaju PSI U KONTAKTU SA LJUDIMA! (VIDEO)

I dok svi sedimo kući zbog pandemije Korona virusa, na ulicama u mnogim gradovima događa se nešto što niko nije očekivao. Naime, životinje izlaze na ulice u potrazi sa hranom. Evo kako je to izgledalo kad su jeleni izašli na ulice Londona Petface.net

U Južnoj Karolini je ispred tržnog centra, koji inače vrvi od ljudi, snimljen aligator. Čovek koji je sve snimio rekao je kako mu se čini da priroda konačno dolazi i uzima ono što je, zapravo, njeno. Mnogi dele njegovo mišljenje, pa se ovih dana puno piše o tome kako je koronavirus opomena čovečanstvu kako bi mnoge stvari radio drugačije i kako bi više pazio na prirodu. Moramo priznati da su ove pojave zaista neverovatne i da se ovakve stvari pre nikada nisu događale.

Dobra stvar za ove životinje je što su ulice prazne i nema sabraćaja, tako da je mala mogućnost da može doći do saobraćanih nesreća u kojima bi mogle da stradaju.

ALIGATOR SLOBODNO ŠETA ULICAMA petface

Zanimljiva činjenica je da se najstariji aligator na svetu nalazi u zoološkom vrtu u Beogradu. Američki aligator Muja doputovao je u Beogradski zoološki vrt godinu dana po njegovom osnivanju, u septembru 1937. godine, zajedno sa još jednim aligatorom. Dok je Muja zatvoren i dalje, njegov daleki rođak u ovom momentu lagodno šeta ulicama Južne Karoline.

ALIGATOR SLOBODNO ŠETA ULICAMA: Prizor koji je građane ostavio u neverici (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.