Naslovna VESTI PSI NARCIS: Luka, aljaski malamut, uništila je sve igračke, osim one koja liči...

NARCIS: Luka, aljaski malamut, uništila je sve igračke, osim one koja liči na nju!

0
aljaski malamut petface

aljaski malamut: I ljudi i životinje, bez razlike se vezuju sa pojedine predmete i vremenom razvijaju sve snažna osećanja prema tim stvarima. To je slučaj i sa Lukom, malamutom, koji se ne razdvaja od svoje plišane igračke – koja izgleda identično kao ona.

Pročitajte još: DA PUKNETE OD SMEHA: Zašto psi izbacuju glavu kroz prozor? (FOTO)

Par fotografija je postavljen na društvenu mrežu Reddit, a na njima se nalazi jedan prelepi aljaski malamut. Ona se zove Luka, a fotografije je prikazuju  u periodu kada je bila štene i sada kada je porasla. Na obe fotografije ona u svom naručju drži plišanu igračku – malu verziju sebe. Ispod fotografija stoji komentar:

Nekad i sad. Uništila je sve svoje igračke osim ove.

aljaski malamut petface

Od kada je fotografija postavljena na internetu, preuzela je i društvena mreža Imgur na kojoj je za nekoliko dana pregledalo čak 1,3 miliona ljudi. Samo jedan letimični pogled na ovu fotografiju, pojasniće vam zašto je ona osvojila srca tolikog broja ljudi.

aljaski malamut petface

Inače, vlasnica ove lepotice, Karissa Lerch of Durham, iz Severne Karoline, udomila ju je još kao štene, zajedno sa svojim dečkom. Lepotici su uz ime Luka, dali i pufnastu plišanu igračku koja se od ovog aljaskog malamuta veoma malo razlikuje. Karisa je igračku kupila još dok je studirala, da joj bude zamena za psa koga tada nije mogla da ima:

Kada sam konačno bila u mogućnosti da imam sopstvenog psa, mogla sam da mu prosledim ovu igračku. Ona je ne ispušta iz šapa od tada.

Pročitajte još: O LJUBAVI I ŽIVOTU: 8 lekcija koje možemo naučiti od pasa

Mi u potpunosti shvatamo zašto je ova slika opčinila toliko ljudi, a možemo samo da konstatujemo da je Luka podjednako divna i nekad i sad.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBARAJEVO: Rada je dobila otkaz na poslu, a onda je otvorila Prihvatilište za preko 70 pasa i mačaka!
Sledeći tekstZA GINISA: Sa punih 26 godina, Džek je najstariji pas Velike Britanije

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime