Naslovna VESTI MAČKE AMPUTIRANA MU JE ŠAPICA, prima insulin i na specijalnom režimu ishrane je,...

AMPUTIRANA MU JE ŠAPICA, prima insulin i na specijalnom režimu ishrane je, mačka Mišu niko neće… (VIDEO)

0
amputirana mu je sapica petface

Miša je nađen u junu 2016. godine sa veoma velikom i jakom povredom. Zbog težine svoje povrede ostao je bez prednje šapice, nisu uspeli da mu je spasu, zbog toga je amputirana.

-Miša je smešten u privremeni dom. Naredne godine je oboleo od dijabetesa. Njegovi nalazi krvi bili su su jako loši, šećer je bio previsok, pa je odmah moralo da se krene sa davanjem infuzije i insulina, kažu za Petface iz Udruženja Crvena šapica.

PROČITAJTE I:

NESNOSNI I JEZIVI BOLOVI: Ljudi koji su ga spasili kažu da je to NAJGORA INFEKCIJA koju su ikada videli!

Za njega su morali nabaviti i aparat za kontrolu šećera, tračice i insulin. Insulin prima dva puta dnevno, četiri puta mu se meri šećer na dan. Mačak je na specijalnom režimu ishrane za životinje sa dijabetesom, a takva hrana je veoma skupa…

amputirana mu je sapica petface

-Koristimo konzerve, Miša pojede jednu dnevno. Molimo sve koji su u mogućnosti da nam pomognu da se zajedno borimo za njega, da obezbedimo hranu, posip i insulin. Ako ste u mogucnosti i želite da nam pomognete. Miši tražimo ZAUVEK DOM i nadamo da će nečije srce biti dovoljno veliko da ovom borcu omogući srećan život, navode iz Udruženja Crvena šapica.

Mačak Miša je proživeo svašta, nažalost još uvek traži dom, evo treća godina je pred njim kako ga traži. Pomozimo mu, potrebna mu je ljubav i nega.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.