Naslovna VESTI PSI ANĐELA JE BILA U DEPRESIJI: Bila je toliko uplašena i GLADNA da...

ANĐELA JE BILA U DEPRESIJI: Bila je toliko uplašena i GLADNA da nije puštala ČINIJU ZA HRANU iz usta! (VIDEO)

0
anđela je bila u depresiji petface

Ova ženkica pit bula, nazvana Anđela, od kada je završila u skloništu u Detroitu nije pustala svoju posudu sa hranom iz usta. Ona je nosila posudu u ustima 24 sata, gde god je išla ona je uz sebe imala i posudu, a možemo da pretpostavimo da je to znači da je bila mnogo gladna.

Međutim, pokazalo se da je mnogo više od toga.

PROČITAJTE I:

PRONAĐENA U ŽIVIM RANAMA: Ova kuca je lutala njivama, sva u ranama! (VIDEO)

DA LI BISTE GA UDOMILI: Ovu kucu NIKO NE ŽELI zbog toga što je crna i nema oko! (VIDEO)

“BORBA ZA DŽEKIJA”: Protest protiv TROVANJA, UBIJANJA I ZLOSTAVLJANJA ŽIVOTINJA! (VIDEO)

Čak i kada dobije hranu, ona je nakon obroka nastavila da nosi posudu u ustima. Sve ovo je značilo da je ženkica imala velike traume u svojoj prošlosti, takođe ta posuda za hranu je pomogla kuci da se oseća bezbedno i verovatno joj je davala neku vrstu sigurnosti.

Ljudi iz skloništa u koje je kuca dovedena, želeli su da se Anđela oseća sigurno i kada ne nosi u zubima posudu za hranu. Oni su bili spremni za dugačak put oporavka. 

Iako je ova kuca prilično ljubazna i neverovatna mazulja, ipak nije usvojena u akciji usvajanja životinja iz skloništa. Ostala je i dalje sa volonterima koji su se brinuli o njoj. 

Svi su se plašili da ovu kujicu niko ne želi da udomi i zbog njenog zdravstvenog stanja. Ona je imala infekcije gornjih disajnih puteva, kožne infekcije, a trebalo joj je oko 44 vakcine, što je prilično skupo i predstavlja veliki trošak.

Pokrenuta je akcija za prikupljanja pomoći za pokrivanje troškova za terapiju koja je potrebna Anđeli. 

Nakon objavljivanja Anđeline priče na društvenim mrežama, brzo je pronašla svoj dom zauvek i njena nova vlasnica je presrećna što sada ima sa nekim da provodi dane i da nekome pruža ogromnu ljubav.

Vlasnica ju je uzela, zato što je imala do nedavno starog pit bula, starog čak 18 godina, ali je on nažalost od starosti preminu. Kada je videla Anđeline slike na prvi pogled se zaljubila. 

Anđela više ne mora da nosi posudu za hranu u svojim ustima. Umesto toga ona sada nosi igračke, uživa u pažnji i ljubavi.

Predivnoooo 😀

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOVAJ PAS JE SPASAO MACU SA ULICE: Vlasnica ga je izvela napolje, a on se vratio sa NOVIM DRUGAROM! (VIDEO)
Sledeći tekstPAS UPUCAN IZ PUŠKE: U Zaječaru pucano na psa nasred ulice, PAS SE BORI ZA ŽIVOT! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime