Naslovna VESTI PSI ARČI SADA ŠETA SAM: Arči je ostao bez svoje saputnice Dore i...

ARČI SADA ŠETA SAM: Arči je ostao bez svoje saputnice Dore i sada je NEUTEŠAN! (VIDEO)

0
arci sada seta sam petface

Ova dva momka se juče i danas šetaju stazama sa kojima su išli zajedno sa njihovom čokoladnom princezom Dorom. Ona, uistinu, nije fizički pored njih, ali je ona sa njima, jer je od sada nose svuda sa sobom, u njihovim srcima.

-Boli do ludila, svaka sitnica podseća na Doru, trajaće, znamo, podsećaće nas mnoge stvari na nju, ali moramo dalje. Ne želimo da tugujemo već da živimo sa njom u mislima i srcima. Mi ne verujemo u drugi put osim u put spajanja sa našim najmilijima i onima koji imaju u sebi dobrotu i ljubav, napisano je na Fejsbuk stranici Labradori Arči i Dora.

PROČITAJTE I:

ČOPOR PASA SPASAO BEBU: Žena je bacila bebu u odvod, a onda se pojavio ovaj čopor! (VIDEO)

ZASTRAŠUJUĆI SPORT: Za ubijanje polarnih medveda plaćaju i do 36.000 funti! (VIDEO)

NAJČEŠĆI PROBLEMI SA REPOM KOD PASA: Ako je vaš pas previše srećan, može lako da ugane rep!

Na stranici se navodi da će ona (stranica) postati stranica namenjena Arčiju, Dori i svim njihovim čupavim drugarima, jer žele da zajedno dele priče o našim ljubimcima i da jedni druge podržavamo i hrabrimo.

-Dok se još samo malo saberemo, pa ćemo osmisliti naše dalje druženje. I tako će naša bajka nastaviti da traje, jer nema tužnog kraja ako imamo ljubavi u sebi.Svi smo mi, ljubitelji životinja, posebna vrsta, jer imamo u srcima mesto za naše ljubimce i verujmo, svako na svoj način, u ono što će nas spojiti i sa njima i sa svima koje volimo, jer tako jedino ovo naše postojanje ima neki smisao, navodi se u ovom postu, dodajući: Hvala dobri ljudi, neka vam se dobrim vrati.”

Dora nas je nedavno napustila, a bila je deo čuvenog labradorskog dvojca Arči i Dora.

Šta dalje dodati, tužan je i sam…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.