Naslovna VESTI PSI VIDEO: Plakao je za pomoć, imao je slomljeno srce, bio je umoran...

VIDEO: Plakao je za pomoć, imao je slomljeno srce, bio je umoran od života!

0
Arkin petface

Sve ovo piše u tužnim očima psa po imenu Arkin. Spašen je sa jedne farme u Rumuniji i postao deo porodice “Howl of a Dog”. Dane je provodio slomljena srca, bez nade i ranjen. Nije primećivao ljude koji su ga gledali, nije radio ništa, samo je sedeo i plakao za pomoć!

-Nije ni lajao ni cvileo, samo je u tišini preživljavao dane. Njegovu tugu i suze mogli ste videti u tužnim očima. Ime mu je Arkin, napisali su volonteri pomenute organizacije, koji su ga spasili.

KNJAŽEVAC: Pas, kog je udario bahati vozač, plakao iz sveg glasa!

Medicinske kupke pomogle su da se ova njuška reši parazita i prljavštine po njegovu izmučenom telu. I dalje se nalazi u “Howl of a Dog”, ali je postao drugi pas, srećan pas koji uživa u svakom trenutku.

Arkin petface

-Više ne čeka u ćošku svoj obrok, nema tugu u očima. Ovaj pas sada ima široki osmeh i veseli repić. Potreban mu je dom koji će biti njegov i ljude koji će mu biti porodica, dodali su volonteri!

I BOG STVORI PSA: VIDEO koji je rasplakao milione!

Arkin sada ima oko 6 godina i težak je oko 20 kilograma. Iako je Rumunija nama daleko, delimo Arkinov video, kako bismo podigli svest o UDOMLJAVANJU, o činjenici da su u svim zemljama azili puni ovakvih priča, ovakvih pogleda koji čekaju da ih baš vi usvojite!

SREĆNO, MALIŠA!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.