Naslovna VESTI PSI VIDEO: Plakao je za pomoć, imao je slomljeno srce, bio je umoran...

VIDEO: Plakao je za pomoć, imao je slomljeno srce, bio je umoran od života!

0
Arkin petface

Sve ovo piše u tužnim očima psa po imenu Arkin. Spašen je sa jedne farme u Rumuniji i postao deo porodice “Howl of a Dog”. Dane je provodio slomljena srca, bez nade i ranjen. Nije primećivao ljude koji su ga gledali, nije radio ništa, samo je sedeo i plakao za pomoć!

-Nije ni lajao ni cvileo, samo je u tišini preživljavao dane. Njegovu tugu i suze mogli ste videti u tužnim očima. Ime mu je Arkin, napisali su volonteri pomenute organizacije, koji su ga spasili.

KNJAŽEVAC: Pas, kog je udario bahati vozač, plakao iz sveg glasa!

Medicinske kupke pomogle su da se ova njuška reši parazita i prljavštine po njegovu izmučenom telu. I dalje se nalazi u “Howl of a Dog”, ali je postao drugi pas, srećan pas koji uživa u svakom trenutku.

Arkin petface

-Više ne čeka u ćošku svoj obrok, nema tugu u očima. Ovaj pas sada ima široki osmeh i veseli repić. Potreban mu je dom koji će biti njegov i ljude koji će mu biti porodica, dodali su volonteri!

I BOG STVORI PSA: VIDEO koji je rasplakao milione!

Arkin sada ima oko 6 godina i težak je oko 20 kilograma. Iako je Rumunija nama daleko, delimo Arkinov video, kako bismo podigli svest o UDOMLJAVANJU, o činjenici da su u svim zemljama azili puni ovakvih priča, ovakvih pogleda koji čekaju da ih baš vi usvojite!

SREĆNO, MALIŠA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.