Naslovna VESTI PSI NEČUVENO: Aviokompanija se ograđuje od odgovornosti nakon što je ženi pas UGINUO...

NEČUVENO: Aviokompanija se ograđuje od odgovornosti nakon što je ženi pas UGINUO tokom leta

0
pas uginuo u avionu

Izgubiti kućnog ljubimca uvek je bolno iskustvo, ali izgubiti ga zbog tuđeg nemara još je strašnije. Jedna žena je nažalost morala da se oprosti od svog voljenog psa nakon što je on uginuo posle vožnje avionom zaključan u delu gde se prevozi prtljag. Žena sada zahteva da pravda bude zadovoljena.

pas uginuo u avionu

Marija Fernanda Ećeveri nije slutila ovakav epilog običnog leta avionom. Nije želela da ostavi psa kada je morala na put – njen mali buldog Homerito je kao i uvek putovao sa njom. Do nemilog događaja već su zajedno proputovali pola sveta, a Homerito je uvek uredno sedeo u maminom krilu tokom leta.

Pročitajte i ovo: ČUDO SE DOGODILO: Mama sa devet bebica je sklonjena sa ulice!

Nikada do sada im niko nije pravio problem, a stjuardese i drugi članovi posade uvek su se smeškali ovom prizoru.

pas uginuo u avionu

Međutim, poslednji njihov zajednički let od Puerta de Asisa do Santijaga de Kalija u Kolumbiji bio je koban za psića. Marija je pre leta dobila loše vesti – EasyFly kompanija nije želela da dozvoli da se pas vozi zajedno sa ljudima, pa je Homerito morao da bude zaključan u kavezu u delu gde se prevozi prtljag.

pas uginuo u avionu

Marija je odjurila da preuzme Homerita odmah po sletanju, ali umesto veselog repića njenog dragog ljubimca – dobila je užasne vesti od kojih joj se slomilo srce. Mali Homerito nije preživeo let. Marija tvrdi da se to dogodilo zbog manjka kiseonika i niske temperature u odeljku za prtljag.

Pročitajte i ovo: SLIKE I PRIČA KOJE LOME SRCA: Stara krpa – jedina uteha spasenog mladunčeta šimpanze

Da stvar bude još gora, aviokompanija se potpuno ogradila od bilo kakve odgovornosti i nije pokazala ni minimum empatije prema jadnoj ženi. „Nisu ništa objašnjavali. Samo su mi predali kavez, kao da je neka stvar, prtljag, izbegavajući da prihvate odgovornost“, rekla je slomljena Marija.

pas uginuo u avionu

EasyFly je odgovorio zvaničnom izjavom, samo pogoršavajući stvar. „Nama je prioritet briga o životinjama. U ovom slučaju, nije podneta neophodna dokumentacija i nismo bili upoznati sa zdravstvenim stanjem psa koji je putovao. Da li životinja može da putuje ili ne je odgovornost vlasnika i on to mora utvrditi pre leta.“

pas uginuo u avionu

Ne samo da su odbili da preuzmu bilo kakvu odgovornost, nego su još indirektno okrivili vlasnicu za ovu nesreću.Marija trenutno prikuplja savete i pomoć advokata i uskoro će se upustiti u pravnu borbu protiv aviokompanije EasyFly.

Izvor: Wamiz.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČUDO SE DOGODILO: Mama sa devet bebica je sklonjena sa ulice!
Sledeći tekstPOŽAREVAC: Muškarac pucao u mačku – pogodio devojčicu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime