Naslovna VESTI PSI Bezosećajna žena bacila kesu sa štencima u kontejner – snimile je kamere...

Bezosećajna žena bacila kesu sa štencima u kontejner – snimile je kamere i EVO KAKVA JE KAZNA!

0
bacila kesu sa štencima petface

Ona je trenutno najomraženija osoba na Internetu – bar kod onog dela publike koja voli životinje! I to sa razlogom! Naime, Debora Sue Culvel (54) iz Amerike uhapšena je u ponedeljak, nakon što su je nadzorne kamere usnimile kako je bacila kesu sa štencima u smeće, iza jedne prodavnice auto delova.

Sue se bezosećajno rešila čak sedam životinja, ali je ubrzo identifikovana i za ovaj zločin preti joj kazna zatvora od sedam godina! Svi štenci su bili stari oko 3 dana i veruje se da su mešanci terijera. Zbog brutalnosti prema životinjama Debora je jedna od naomraženijih osoba, a u prilog tome govori i činjenica da je u domu imala preko 30 životinja koje su joj sada oduzete.

STRAŠNO: Žena (63) ubila tek rođene štence, jer je „ljuta što se kuja okotila“!

Izveli su je iz stana sa lisicama na rukama i ubacili je u policijski automobil.

bacila kesu sa štencima petface

Štence je spasio slučajni prolaznik koji je ugledao vreću u kontejneru. S obzirom da je napolju bilo preko 30 stepeni, životinje su zamalo UGINULE.

– Dobri Samarićanin je odigrao veliku ulogu u spasavanju štenaca. Njegov čin je herojski i human, rekao je Kris Mejer, iz životinjske kontrole okruga Riversajd.

KUČE SA OPEKOTINAMA od hemikalija bacili u SMEĆE pored restorana!

On je dodao kako ne postoji izgovor za ovakav čin, i da ih je žena mogla odvesti u bilo koji azil, umesto što ih je bacila u smeće.

Pogledajte VIDEO!

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.