Naslovna VESTI PSI JEZIVO NASILJE U SRBIJI: N.A. (12) bacio MAČE psima, pa se sa...

JEZIVO NASILJE U SRBIJI: N.A. (12) bacio MAČE psima, pa se sa vršnjacima smejao i sve snimio!

0
Staford iz Pančeva najnovija petface

Nasilje u Srbiji definitivno ne prestaje. Ne samo da ne prestaje, već se, čini nam se, i povećava. Ne možemo a da se zapitamo kakvi smo to ljudi postali, pogotovu kada vidimo ovakve snimke. U ovom slučaju – u kakve će ljude ova deca izrasti?

SARAJEVO: Devojčice šutnule malenu macu u šaht! (Uznemirujući snimak)

Naime, još jedan snimak nasilja javnost je videla zahvaljujući pokretu “Levijatan”. Oni su na svojim kanalima postavili uznemirujući video, na kome je – kako tvrde oni –  dečak N.A. od 12 godina i grupa njegovih vršnjaka! Oni se zabavljaju bacajući mače psima, koje su očigledno pre toga izazvali, pa potom sve to snimaju.

bacio MAČE petface
Zar ovako nije lepše?

Naročito je zabrinjavajuće to što učenicima Osnovne škole maltretiranje nemoćne životinje predstavlja zabavu, pa se nisu trgli ni kasnije, kada su nastavili da snimaju bespomoćno i povređeno mače koje leži u krvi.

MIRIJEVO: Čovek divljački štapom tukao štene, pa ga ŠUTIRAO!

-Ovo je mesto Sremski Jarak i na snimku je dečak N.A. od 12 godina. Oko njega je grupa vršnjaka i ludo se zabavljaju ubijanjem ove male mace. Da država radi šta treba da radi, Levijatan ne bi morao da postoji te bi i roditelji bili kažnjeni, a budući mali zlikovac bi ušao u sistem koji bi ga vaspitao/prevaspitao. Vaspitavajte svoju decu, jer ako već ne brinite o životinjama koje vam deca ubijaju, brinite o tome što će vam ta ista deca truliti po zatvorima. Jedan od onih snimaka koji i nas, očevice najstrašnijih prizora, ostavi bez daha, napisali su iz “Levijatan”-a.

Oni su dodali i da je ćutanje o ovakvom dogadjaju, jednako saučesništvu u istom, kao i da imaju imena svih počinilaca.

Upozoravamo da je snimak uznemirujuć.

 

View this post on Instagram

 

!!!!UPOZORENJE!!!! JEZIV SNIMAK!!!! Ovo je mesto Sremski Jarak i na snimku je dečak N.A. od 12 godina. Oko njega je grupa vršnjaka i ludo se zabavljaju ubijanjem ove male mace. Da država radi šta treba da radi Levijatan ne bi morao da postoji te bi i roditelji bili kažnjeni a budući mali zlikovac bi ušao u sistem koji bi ga vaspitao/prevaspitao. Kažu da Bog voli više jednog pokajnika nego 99 pravednika. Mi se bojimo da pored ovakvog sistema i ovakvih roditelja nema ni pokajnika a još manje pravednika. Vaspitavajte svoju decu jer ovo su sve male Steve P. u povoju. Ako već ne brinite o životinjama što vam deca ubijaju brinite o tome što će vam ta ista deca truliti po zatvorima !!! #levijatan #pokretlevijatan

A post shared by Fondacija Pokret Levijatan (@levijatanudruzenje) on

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.