Naslovna VESTI PSI BAHATI VOZAČ NAMERNO PREGAZIO PSA?! Pas će ostati INVALID! (FOTO)

BAHATI VOZAČ NAMERNO PREGAZIO PSA?! Pas će ostati INVALID! (FOTO)

0

Ponovo je dokazano da bahatostima, pogotovo vozača, koji jure ne osvrćući se za sobom, nema kraja! Koliko god postojala ograničenja, koliko god se apelovalo da se u naseljenom mestu vozi pažljivo, to ne dopire do pojedinaca!

A onda isti ti pojedinci nalete na psa, i zbog svoje, kako se navodi, bahate i divlje vožnje, namerno pregaze psa! Psa, koji je bio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme!

JEDINSTVENI ILI ČUDNI: Da li i vaš ljubimac ima naviku da radi OVE stvari?

HUMANOST NA DELU: Pogledajte šta radi medicinska sestra nakon smene u Infektivnoj klinici (FOTO)

Pre par noći psa je zverski i kako navodi čovek koji je podelio objavu, navodno NAMERNO, kolima pregazila osoba koja mu je gaženjem slomila kičmu! Sve se dešavalo na Zvezdari, tačnije u ulici Batutova, u ranim jutarnjim satima. Pas je čak pokusao da pobegne ali nije uspeo. Ostaće invalid ali je preživeo. Potrebna je pomoć za njegov oporavak kao i mesto gde će se oporavljati.

Pas je brzom Akcijom Pavla Bihalija i Levijatana bio sklonjen sa ulice, odveden kod veterinara i operisan! Sve se odigralo u samo nekoliko sati, a iskreni prijatelji svih životinja, svojim brzim delanjem, spasili su ješ jednu nevinu dušu, koja je preživela i koja će, nadamo se uz pomoć svih nas, uspeti da se oporavii i nastaviti da živi život punim plućima!

Vozači, zastanite, pogledajte dobro, osvrnite se oko sebe i savesnom vožnjom sačuvajte živote mnogih životinja koje su osuđene da žive na ulici!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.