Naslovna VESTI PSI ZORAN PONOVO ODUŠEVLJAVA: Poklonio hranu baka Emiliji, koja prosi za ljubimce!

ZORAN PONOVO ODUŠEVLJAVA: Poklonio hranu baka Emiliji, koja prosi za ljubimce!

4
baka petface

Njih već poznajete iz naših priča. Sa jedne strane baka Emilija. Baka čija nas je sudbina rasplakala i dirnula najdublje, u srce. Naime, još prošle, 2015. godine, našoj redakciji se javila devojka Vaja sa željom da pomogne baka Emiliji.

To je baka koja nema ništa, a daje sve – ljubimcima o kojima brine!

– Ona prosi na Zelenom vencu sa svojom kucom. Sretala sam je nekoliko puta i jednom posedela sa njom. Tada sam saznala da živi u Ripnju, siromašna je. Živi u kući koja se raspada i prokišnjava, bez vode, struje i kupatila. Ali je to nije sprečilo da voli životinje, pa tako sve što isprosi deli sa ljubimcima, priča nam Vaja.

baka petface

Podsetite se cele priče i želje ove devojke da se baki pomogne!

DRŽAVA JE ZABORAVILA: Baka Emilija živi na ivici smrti. Sve što isprosi deli sa ljubimcima! (FOTO)

Danas je upravo jedan heroj, koji nas je nedavno oduševio svojim gestom, bio taj koji je baki pomogao! Njegovo ime je Zoran Bošković, a sigurno ga se sećate kao pokretača akcije „vožnja bicikle za napuštene životinje“.

Zoran Bošković i pokrenuo je sjajnu u kojoj je biciklom prošao 1.400km za pomoć napuštenim životinjama Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore! Nakon ove akcije, sakupljeno je oko 60 džakova hrane, a tokom celokupne akcije uspeo je, zahvaljujući dobrim ljudima, da prikupi ukupno 700 evra!

baka petface

Jedan deo ove akcije Zoran je upravo namenio baka Emiliji.

Sećate se Zorana koji je vozio bicikl za napuštene pse? Stiže sutra i pravi humanitarnu žurku!

– Juče je baka Emilija dobila 30kg hrane od donacija Zorana Boškovića. Država je zaboravila, ali nisu svi, napisala je Dragana Đorđević jedna od devojaka koja pokušava da pomogne baki!

Još jednom vas molimo da SHARE ovu priču o baki Emiliji i da na svaki način pokušamo da joj pomognemo! A za Zorana još jednom možemo reći samo VELIKO BRAVO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

4 KOMENTARA

    • Na facebook stranici Pomoc za baka Emiliju imate sve podatke od adrese,broja kuce i sve sto Vas zanima. Pitajte na profilu ako ina nesto sta Vam fali,stranicu vodi Vaja. ?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.