Naslovna VESTI PSI Baka Nora (90), krenula je u obilazak zemlje sa porodicom i psom!

Baka Nora (90), krenula je u obilazak zemlje sa porodicom i psom!

0
Baka petface
Luizijana

Baka: Ova vremešna dama usudila se da pođe u obilazak cele Amerike, i to nakon što joj je dijagnostifikovan kancer. Umesto da krene na terapiju, ona je donela odluku ovu smelu odluku. Možemo samo da konstatujemo da bi joj na volji i hrabrosti pozavideli i mnogo mlađi od nje.

Baka petface
Rozvel, Nju Meksiko

Putovanja i druženja sa bliskim ljudima čine glavni deo uspomena svih nas. To je ono čega se uvek prvo prisetimo, kada se osvrnemo na prohujale godine. Time se vodila i junakinja naše današnje priče, Baka Nora Baueršmit. Naime, njoj je dijagnostifikovan rak materice, a nešto pre toga preminuo joj je muž sa kojim je bila 67 godina u braku. Tada je ona donela jednu više nego smelu odluku. Odbila je terapiju i poželela je da još jednom vidi svoju domovinu, i to društvu svoje porodice.

Pročitajte još: 85-godišnja baka Doris koristi marionetu kako bi nahranila vevericu! (FOTO)

Baka Nora je odlučila da u ovu svoju veliku avanturu pođe sa svojim jedinim sinom Timom. On živi u kamp prikolici sa suprugom Remi i njihovim četvoronožnim mališanom Ringom. Ova družina krenula je pre šest meseci iz Severnog Mičigena. Do sada su prošli nacionalni park Jeloustoun, Nju Meksiko, Veliki kanjon u Arizoni … Pas Ringo se svesrdno potrudio da Baka uživa u obilasku i da ovo zaista bude najbolje putovanje njenog života.

Pročitajte još: FOTOGRAFIJA KOJA KRUŽI INTERNETOM: Baka iz Beograda od pljuska zaštitila i svog psa!

Ono što možemo da zaključimo na osnovu fotografija koje smo videli da je zaista najbolja odluka koju je Baka Nora mogla da donese. Ukoliko malo bolje pogledati u njene oči, videćete da tamo blista sreća.

Pogledajte i galeriju:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.