Naslovna VESTI MAČKE NEUMORNI LOVAC: Balu svakog jutra obraduje svog vlasnika neobičnim ulovom!

NEUMORNI LOVAC: Balu svakog jutra obraduje svog vlasnika neobičnim ulovom!

0

Ovo je Balu. Mačka kojoj jednostavno nije bilo jasno zašto se njenom vlasniku Benu ne dopadaju „pokloni“ koje mu je donosila svakog jutra. Glodari i ptičice na izmaku snage i života? Oh, Balu – loša ideja.

Mace su večiti lovci i obožavaju da se pohvale svojim ulovom svom vlasniku. Ljudi najčešće nisu oduševljeni tom idejom, jer saosećaju sa malim, bespomoćnim bićima koja su zapala u šape preciznih maca. Pri tom, šanse da se izvuku su minimalne. Upravo je takav slučaj bio sa mlađanom macom Balu i njenim vlasnikom Benom.

Pročitajte još: Ove činjenice o mačkama VRLO VEROVATNO niste znali!

balu-petface– Uvek je izgledala tako tužno i zbunjeno zbog moje reakcije, zbog čega sam se osećao prilično loše, kaže Ben.

Pročitajte još: Put oko Italije za 4 dana: Mačka ušla u kutiju i stigla na drugi kraj zemlje!

Međutim, Balu je jedna prava pametnica, pa je rešila da testira da li bi se Benu dopao drugi poklon. Nešto lepše i manje živo!

balu-petfaceBilo je potrebno nekoliko meseci da Balu shvati da ne treba da donosi živa bića kako bi se Ben „oduševio“. Ona je onda rešila da to bude – lišće! 🙂 Uvek izabere veliki i lep list.

– Bilo je to pravo olakšanje da me ujutru ne probudi sa mišem. Jutarnji ritual je da sedne kod mene u krevet i igra se sa listom!

Mace – preslatke pametnice. 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMačor Mango dobio prostirku za jogu da vežba sa vlasnicom
Sledeći tekstTRAGIČAN KRAJ: Prošla je kroz osam država, a otrovana je u Srbiji!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime