Naslovna VESTI PSI BAMBI SE VRATILA KUĆI: oglašavana kao pas za borbe! (VIDEO)

BAMBI SE VRATILA KUĆI: oglašavana kao pas za borbe! (VIDEO)

0
bambi

GODINU dana nakon što je Bambi ukradena i prodata za krvoločne borbe pasa, ponovno je u naručju svoje vlasnice. Ovaj pas ukraden je iz dvorišta vlasnice Bojane u Skoplju samo zato što je pit bul. Međutim, ovi psi izgledaju opasno, ali su zapravo maze, nežnog srca i posebno su dobri prema deci. Najčešće postaju agresivni u rukama lošeg vlasnika.

I posle ovoliko vremena, nije jasno gde je Bambi odvedena nakon krađe, ali Facebookom je počeo da kruži oglas s njenom slikom. Fotografiju su primetili iz Udruženja Pawsome Enthusiast. Bambi je oglašavana kao pit bul za borbe po ceni od 100 eura. “Ovaj pas se prodaje za borbe. Originalni pit bul u stara samo 11 meseci”, psialo je u oglasu. Iz Udruženja su se javili i lažno predstavili i na taj način se dogovorili s prodavcem. “Znali smo da je jedini spas za tog psa ako ga kupimo“, kažu iz Udruženja.

SA TEŠKIM TUMOROM u Bačkoj Topoli živela je sama, ŠUTIRALI SU JE I MALTRETIRALI!

Ugledao je psa u UŽARENOM AUTOMOBILU i učinio sve da ga spasi!

Bambi su nakon kupovine odveli kod veterinara i po čipu otkrili da je njena vlasnica Bojana, devojka iz Skoplja koja je oglašavala Bambi kao svog nestalog psa. Nazvali su je, a emotivan susret zabeležili su kamerom i snimak su objavili na svojoj stranici. “Iz ove priče možemo da naučimo da nikad ne treba odustati. I uvek čipujte svoje psem jer je to jedini način da se ponovno vrate porodici“, dodaju iz Udruženja Pawsome Enthusiast. Dirljiv susret pogledajte na snimku u nastavku, a mi dodajemo da nam je srce puno jer se jedan pas vratio tamo gde mu je i mesto – u svoju porodicu.

Petface Viber zajednica

Izvor: Index.hr

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAJBOLJE MAJKE ŽIVOTINJSKOG CARSTVA: Ostaju uz decu do kraja života!
Sledeći tekstNEKADA ODBAČENA I NA ĐUBRIŠTU – DANAS PRINCEZA (Video)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime