Naslovna VESTI PSI AKCIJA SE ŠIRI: I u Valjevu počela sa radom banka hrane za...

AKCIJA SE ŠIRI: I u Valjevu počela sa radom banka hrane za napuštene životinje!

0
banka hrane petface

Banka hrane za napuštene životinje počela je sa radom 24. maja prethodne godine u Beogradu! Kasnije se ova ideja proširila i na jug, do Niša, a danas nam lepe vesti stižu i iz Valjeva! Naime, kako nam je rekla Tijana Petrović, prva banka hrane za napuštene životinje od juče je zvanično počela sa radom i u Valjevu!

banka hrane petface

– Napokon smo uspeli da nađemo pet šop u kojem ćemo skupljati hranu za napuštene životinje. U pitanju je „Bioveterina“ u Valjevu, a svi koji vide OVAJ plakat – to je znak da je to mesto za doniranje, kaže nam Tijana, dok nam šalje fotografije!

BRAVO BEOGRAĐANI: Pokrenuta prva banka hrane za napuštene pse!

Na uglu Sinđelićeve i Dr Pantića 107, je mesto gde svi oni koji žele da pomognu – mogu! Koliko mogu!

banka hrane petface

– Radimo po principu poziva. Dakle, svi koji brinu o kucama i macama sa ulice, neka mi se jave, a mi ćemo svaku sakupljenu donaicju iz ovog pet šopa raspodeliti na jednake delove. Ja ću lično donositi donaciju i slikati broj pasa i maca i donaciju pored njih, a sve će se i javno objavljivati, kaže nam Tijana.

BRAVO, BRAVO: Banka hrane za napuštene životinje počela sa radom i u Nišu!

Zaposleni u ovom pet šopu omogućili su popustu od 5% (dodatno na robu koja je već na popustu) i 10% (na redovne cene) pri vašoj donaciji koju ostavljate u vidu granula ili neke druge hrane. Kako kaže Tijana, nadaju se velikom odazivu!

banka hrane petface

– Prve donacije koje sakupimo daćemo Nikoli, dečku koji brine o devet pasa sklonjenih sa ulice. Potom ćemo hrnau raspodeliti na volontere koji hrane pse na ulici ili na ljude koji su sklonili više pasa i maca sa ulice. Hvala puno „Bioveterini“, koja nam je izašla u susret kao i Ani Nestorović, koja nam je izradila divan plakat za akciju, dodala je Tijana.

Dakle, Valjevo – na noge i pravac u pomenuti pet šop, i vaše malo njima će mnogo značiti!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstAKCIJA NOVOSAĐANA: Sedam napuštenih kuca u kampanji „UDOMI, NE KUPUJ“!
Sledeći tekstTASTE OF THE WILD odgovara: Kako da istrenirate štene na najlakši način?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime