Naslovna VESTI PSI BRAVO BEOGRAĐANI: Pokrenuta prva banka hrane za napuštene pse!

BRAVO BEOGRAĐANI: Pokrenuta prva banka hrane za napuštene pse!

6
banka hrane za napuštene pse petface

Prva banka hrane za napuštene pse zvanično je i otvorena! Naime, fenomenalna ideja jedne Ane nas je, malo je reći ODUŠEVLA! 😉

– Ako volite životinje a nemate vremena da im se posvetite, ne želite da budu gladni a ne znate gde su im skrovišta, ne brinite! Mi ćemo im pomoći iz BANKE HRANE, napisala je Ana Kojić.

Pročitajte još:
Otvoren PRVI KAFIĆ u kome dođeš na kafu i udomiš psa!

Naime, ideja je sledeća: želite da donirate hranu nekoj napuštenoj maci ili kuci. Spremite granulice, konzervice ili bilo koju drugu hranu, pozovete broj 063244479 a Ana ili neko od njenih prijatelja koji brinu o životinjama, će vašu donaciju preuztei i „deponovati“ u banku hrane!

banka hrane za napuštene pse petface

– Naši volonteri terenci imaju vremena i volje da brinu o uličnim životinjama, znaju gde se oni nalaze i nije im teško da šetaju po gradu i hrane ih! Obzirom da u svakom kraju ima po nekoliko aktivista, neće nam biti teško da se organizujemo. Vaše je da obezbedite hranu po izboru i pozovete 063244479, neko od volontera će doći da preuzme i odmah razdeli najugroženijima, objasnila je Ana.

Mislili su na one koji možda nemaju mogućnost da, kako kažu, „vuku hranu sa sobom“.

Pročitajte još:
NOVI SAD dobio prvi krematorijum za kućne ljubimce u Srbiji!

– U najblizem pet šopu izaberite nešto u okviru vaših mogucćnosti i ostavite nam paketić tamo! Granule, konzerve ili sirova hrana, sve će dobro poslužiti! Sve se to deportuje u BANKU HRANE, odakle će se ravnomerno distribuirati onima kojima je to najpotrebnije, rekla je Ana.

banka hrane za napuštene pse petface

Da je ideja za kratko vreme dobila dobar odziv, govori i prva donacija!

Banka hrane za napuštene pse je upravo i svečano objavila svoju prvu donaciju! Pozvala nas je divna Vesna iz Zemuna i poklonila nekoliko kilograma hrane, mešano i za kuce i za mace. Odmah smo našli Biljanu iz tog komšiluka kao najbližeg volontera, ona je otišla da preuzme donaciju i odmah razdelila životinjama iz kraja o kojima brine. Kao što vidite nije bilo teško a njima puno znači! Hvala u ime Mališe, Radiše, Beliše i Medene, napisala je Ana.

Dakle, sve je vrlo jasno, precizno i jednostavno! Priključite se i vi, pozovite BANKU HRANE i deponujte svoj prilog. Hajde da PODRŽIMO OVU IDEJU i POMOGNEMO NAPUŠTENIMA!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

6 KOMENTARA

  1. Dirljivo. Humano. Za svaku pohvalu. Pridruzicu se svakako i podrzati vasu bozanstvenu akciju, iako zivim van Srbije.

  2. Konacno organizovano!! Ja godinama vucem po torbama svasta od hrane i hranim lutalice.Sigurno cu donirati i serovati!!! Bravo, ljudi, puno mi je srce !!!!

  3. Svakako cu se pridruziti i donirati, jer svakog dana vidjam napustene pse i trazim mesto gde da im ostavim hranu. Bravo za ideju i bravo svima koji pomazu u tome!!!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.