Naslovna VESTI PSI BRAVO, OVA BANKA SE POKAZALA! – Hoće li i drugi slediti ovakav...

BRAVO, OVA BANKA SE POKAZALA! – Hoće li i drugi slediti ovakav primer. (VIDEO)

0
Banka donirala hranu

Veliki broj prihvatilišta i azila za nezbrinute pse i mačke svakodnevno vodi bitku za obezbeđivanje elementarnih potrepština za svoje štićenika. Hiljade pasa u ovim azilima suočavaju se sa nedostatkom hrane, dezinfekcionih sredstava, preparata protiv parazita, lekova…

Banka donirala hranu

STARA PAZOVA: UŽASNO! – Dresira psa za napad na uličnim psima.

NLB banka je prihvatila poziv u pomoć. Nedavno su pomogli utočištu za kuce i mace Ogi i obezbedili hranu za pedesetak pasa i oko dvadesetpet mačaka koje su spašene sa ulice. Neko će reći “SUPER”, neko „nije to dovoljno“. Svi su u pravu. Ali, nadamo se da je ovo početak. Nadamo se da će i druge banke koje nesumnjivo predstavljaju najveće finansijske kompanije u ovoj zemlji prepoznati potrebu da se pomogne. I ne samo banke. Mnogo je kompanija koje bi mogle i trebalo da izdvoje deo svoje dobiti u humane svrhe.

Banka donirala hranu

TRAGIČNA HRABROST – Mačak Artur spasao decu od smrtonosne zmije

Da, u Srbiji je mnogim ljudima potrebna pomoć – pre svega deci i siromašnima. Humanost se ne odnosi samo na ljude već i na životinje. Ne zaboravimo, stotine hiljada pasa nemaju dom. Nemaju redovnu hranu i pomoć i žive na ulicama naših gradova.

Banka donirala hranu

Isto toliko ih živi u mnogim azilima i prihvatilištima u samo malo boljim uslovima. Nisu to zaslužili. Krivci za to smo mi ljudi. Zato, još jednom: Bravo za NLB Banku, neka ovo ne bude samo jednokratna pomoć, nastavite da pomažete. A ostali, ugledajte se na ovu banku!

Izvor: Facebook      Foto: Youtube/printscreen

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTARA PAZOVA: UŽASNO! – Dresira psa za napad na uličnim psima.
Sledeći tekstDIVNOOO! – HUMANOST NA DELU! – Puštaju pse da se ugreju

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime