Naslovna VESTI PSI BAR: Pas na ivici života zamotan u plastičnu kesu i bačen u...

BAR: Pas na ivici života zamotan u plastičnu kesu i bačen u kontejner!

0
bar petface

Teško povređeni pas nađen je u kontejneru u Baru kako cvili od bolova. Pas je morao da bude uspavan, jer mu je bila slomljena kičma.

Kako prenose vijesti.me, psa je našao aktivista za prava životinja Agron Žabelji. Ispričao je da je pronašao psa zamotanog u plastičnu kesu i da je u kontejner bačen da „izdahne u mukama“. Žableji tvrdi da je pas bio u jednom barskom domaćinstvu desetak godina.

Pročitajte još:  PODGORICA: Pas, kog je vlasnik vezao za drvo, uginuo!

bar petface– Izgleda da ga je na ulici udario automobil. Nakon toga, završio je zamotan u plastičnu kesu i bačen u kontejner. Moja žena ga je čula kako cvili i zavija, došli smo, izvadili ga iz kese i odmah poveli veterinaru”, kaže Žabelji, učesnik brojnih akcija za zaštitu životinja.

Pročitajte još: PODGORICA: NN lice obesilo psa – sutra protest građana!

Veterinar je konstatovao da je psu polomljena kičma, te je pas uspavan. Žabelji smatra da je takvo ponašanje bivšeg vlasnika nehumano i loš primer nebrige o psima.

– Ako je  pas  već morao da umre, a bio je toliko kod njih, zašto ga oni nisu uspavali, nego ga ovako bacaju kao da je polomljena stvar, a ne živo biće, rekao je on.

STRAŠNO!

Izvor i foto: vijesti.me

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.