Naslovna VESTI Brižit Bardo: “Žene koje nose krzno su okrutne, proste i glupe”!

Brižit Bardo: “Žene koje nose krzno su okrutne, proste i glupe”!

1
Brižit Bardo petface

Brižit Bardo, čuvena francuska glumica i veliki ljubitelj životinja,  kritikovala je svoju koleginicu Katrin Denev što nosi bunde smatrajući da su sve žene koje nose krzno “okrutne, proste i glupe”, prenose francuski mediji.

Gostujući u jednoj emisiji o životinjama na francuskom radiju, Brižit Bardo je danas rekla da je nošenje bunde “znak izuzetne okrutnosti” zbog uslova u kojima se drže životinje za krzno i dodala da su joj još “odvratnije žene koje to nose”.

Brižit Bardo petface

-Žene koje nose bunde su generalno proste i glupe, jer ništa ne razumeju, rekla je glumica i dodala da ne želi da razgovara sa Katrin Denev o tome, jer “ima pametnija posla”.

Brižit Bardo: “Žene koje nose krzno su okrutne, proste i glupe”!

Bardo je i ranije kritikovala Katrin Denev, zbog finansiranja farme zečeva za krzno.

Brižit Bardo petface

-Razgovarati sa ženom koja nosi bundu isto je kao razgovarati sa osobom koja jede meso. Mogu da se ubijem govoreći da jedu meso ili nose bundu životinje, koja je bila živa pre para dana, ne vredi, nastaviće, dodala je glumica.

Glumica Dru Barimor priznaje da OBOŽAVA mačke!

Brižit Bardo petface

Brižit Bardo, seks-bomba francuske kinematografije 1960-ih godina, povukla se na vrhuncu karijere i potom posvetila borbi za zaštitu životinja.

Brižit Bardo petface

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

1 KOMENTAR

  1. Odlican sajt ,zaista fantastican . Molila bih Vas da kao neko ko godinama brine o napustenim zivotinjama na ulici da vise paznje posvetite odgovrnom vlasnistvu i pricama o sterilizaciji koja je jedino resenje za smanjenje broja napustenih zivotinja. Sve je vise napustenih zivotinja i nasi gradjani su zaista nrodgovorni po tom pitanju .
    S postovanjem
    Sandra Jovanovic

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.