Naslovna VESTI PSI PREVARA U ČAST LJUBIMCA – Bauntijeva fotografija diskvalifikovana iz bizarnog razloga.

PREVARA U ČAST LJUBIMCA – Bauntijeva fotografija diskvalifikovana iz bizarnog razloga.

0
Prevara u čast ljubimca

Pogrešno protumačena pravila ili nameran pokušaj prevare! Teško je proceniti šta su vlasnici psa Bauntija mislili kada su poslali fotografiju preslatkog šteneta koje sedi na saksiji na foto konkurs. Sve se završilo diskvalifikacijom fotografije iz bizarnog razloga, pošto su se otkrili neki detalji vezani za fotografiju.

Prevara u čast ljubimca

Naime, Džil Tabs je poslala fotografiju porodičnog ljubimca Bauntija na konkurs za najslađeg ljubimca. Fotografija šteneta čokoladno braon labradora postala je hit. Osvojila je najviše glasova i po svemu sudeći trebalo je da bude proglašena za pobednika. Međutim, dogodio se dramatičan preokret.

Pročitajte i ovo: GRETA JE PONOVO U SVOM DOMU! – Hvala svima koji su pomogli da se Greta vrati posle više od godinu dana!

Džil je spomenula da je Baunti uginuo pre nekoliko meseci i to u 11. godini života! Žiri je momentalno doneo odluku da se fotografija Bauntija diskvalifikuje i proglasio drugoplasiranu fotografiju kokera Čarlija za pobednika. Obrazložili su da Bauntijeva fotografija krši pravila foto konkursa.

Prevara u čast ljubimca

Džil i njen suprug Stiv su više nego razočarani. Oni su vlasnici nekoliko pet šopova i kažu da nisu hteli da varaju na konkursu: „Nismo hteli nagradu; donirali bismo je da smo je dobili. Samo smo želeli neko priznanje koje bi osvojio Baunti.“ Pravdaju se da u uslovima konkursa nije bilo naznačeno da li pas na fotografiji mora biti živ.

Pročitajte i ovo: ZASLUŽNI PENZIONER JE IPAK SPASEN – Dobrotvorna fondacija obezbedila novac

Prevara u čast ljubimca

Baunti je uginuo od raka u nosu. Vlasnici nisu primetili ništa dok nije došlo do krvarenja iz nosa ali je tada već bilo kasno. Nekoliko meseci pre Bauntijeve smrti uginula je i njegova majka. Džil i Stiv kažu: „Divno je što je Bauntijeva slika osvojila srca velikog broja čitalaca. Ovo je bio način da mu odamo počast.“

Prevara u čast ljubimca

Zaista je teško suditi o postupku ovih ljudi. Ipak, nama se čini da nisu imali zlu nameru, pa je i žiri to trebalo da uzme u obzir.

 Izvor: mirror.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime