Naslovna VESTI PSI NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO: beba i pas koji su rođeni istog dana

NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO: beba i pas koji su rođeni istog dana

3
beba i pas petface

Ovaj preslatki dvojac koji sačinjavaju beba i pas ne samo da su rođeni istog dana, već se i ponašaju kao da su u najmanju ruku blizanci. Ne samo da se ne razdvajaju, već se i neizmerno vole.

beba i pas petface

Da su psi čovekovi najbolji prijatelji, poznato je odvajkada. Ali kada ovo prijateljstvo počne od „pelena“ onda od toga nema čvršćeg i iskrenijeg odnosa.

beba i pas petface

Preslatki duo koji ovih dana puni stranice svetskih medija, živi u predgrađu Čikaga. Na svet su došli pre nekih 8 meseci. Radi se o bebi Dilanu i njegovom francuskom buldogu Farliju.

beba i pas petface

Ivet Ivens, Dilanova mama, kaže da se njih dvojica ne razdvajaju – oni se zajedno kupaju, dremkaju i jedu. Naravno, oni se zajedno i igraju. Dakle, pas i beba, osim toga što dele isti datum rođenja, dele bukvalno i svaki trenutak.

beba i pas petface

 Ona takođe dodaje:

Farli je uvek oko nas i on prati Dilana svuda. On se strpiljivo igra sa Dilanom i trudi se da ne hrče dok zajedno dremkaju.

beba i pas petface

A o intenzitetu ove bratske veze, ona je izjavila:

Ubeđena sam da Dilan misli da on i Farli pripadaju istoj vrsti. Zajedno prolaze kroz sve, a sada su u vazi grickanja svega.

beba i pas petface

Pas je u porodicu došao pre nekih 5 meseci, a rođen je u Litvaniji. Ivet je puna reči za obe svoje bebe, a o Farliju priča sa posebnom emocijom:

Farli je nežan i nespretan u isto vreme. U glavi stalno sebe podsećam da je on i dalje samo beba.

beba i pas petface

Ona takođe fotoaparatom beleži sve momente ove neraskidive veze između bebe i psa. Ona je profesionalni fotograf, a o što se slikanja njenih mališana tiče, njoj inspiracija ne treba. Ona samo beleži njihove svakodnevne trenutke, a svakom od njih, beba i pas su u najmanju ruku preslatki.

Stručna javnost je saglasna u stavu da kada u domu pasbeba i pas žive zajedno, to samo može imati pozitivne efekte, kako na zdravlje, tako i na socijalne sposobnosti mališana. Zato, čim budete u prilici, svog najvoljenijeg mališana obradujte ljubimcem i budite sigurni da je stekao najboljeg prijatelja za ceo život.

 

 

 

 

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBaka Vera mora da se oprosti od svog najboljeg prijatelja Raše, pa vas moli za pomoć!
Sledeći tekstZnate ko je Žuća kuca iz busa? UDOMLJEN JE! (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime