Naslovna VESTI PSI NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO: beba i pas koji su rođeni istog dana

NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO: beba i pas koji su rođeni istog dana

3
beba i pas petface

Ovaj preslatki dvojac koji sačinjavaju beba i pas ne samo da su rođeni istog dana, već se i ponašaju kao da su u najmanju ruku blizanci. Ne samo da se ne razdvajaju, već se i neizmerno vole.

beba i pas petface

Da su psi čovekovi najbolji prijatelji, poznato je odvajkada. Ali kada ovo prijateljstvo počne od „pelena“ onda od toga nema čvršćeg i iskrenijeg odnosa.

beba i pas petface

Preslatki duo koji ovih dana puni stranice svetskih medija, živi u predgrađu Čikaga. Na svet su došli pre nekih 8 meseci. Radi se o bebi Dilanu i njegovom francuskom buldogu Farliju.

beba i pas petface

Ivet Ivens, Dilanova mama, kaže da se njih dvojica ne razdvajaju – oni se zajedno kupaju, dremkaju i jedu. Naravno, oni se zajedno i igraju. Dakle, pas i beba, osim toga što dele isti datum rođenja, dele bukvalno i svaki trenutak.

beba i pas petface

 Ona takođe dodaje:

Farli je uvek oko nas i on prati Dilana svuda. On se strpiljivo igra sa Dilanom i trudi se da ne hrče dok zajedno dremkaju.

beba i pas petface

A o intenzitetu ove bratske veze, ona je izjavila:

Ubeđena sam da Dilan misli da on i Farli pripadaju istoj vrsti. Zajedno prolaze kroz sve, a sada su u vazi grickanja svega.

beba i pas petface

Pas je u porodicu došao pre nekih 5 meseci, a rođen je u Litvaniji. Ivet je puna reči za obe svoje bebe, a o Farliju priča sa posebnom emocijom:

Farli je nežan i nespretan u isto vreme. U glavi stalno sebe podsećam da je on i dalje samo beba.

beba i pas petface

Ona takođe fotoaparatom beleži sve momente ove neraskidive veze između bebe i psa. Ona je profesionalni fotograf, a o što se slikanja njenih mališana tiče, njoj inspiracija ne treba. Ona samo beleži njihove svakodnevne trenutke, a svakom od njih, beba i pas su u najmanju ruku preslatki.

Stručna javnost je saglasna u stavu da kada u domu pasbeba i pas žive zajedno, to samo može imati pozitivne efekte, kako na zdravlje, tako i na socijalne sposobnosti mališana. Zato, čim budete u prilici, svog najvoljenijeg mališana obradujte ljubimcem i budite sigurni da je stekao najboljeg prijatelja za ceo život.

 

 

 

 

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime