Naslovna VESTI PSI SLATKIŠI: Beba i bul terijer ulepšaće vam dan! (FOTO)

SLATKIŠI: Beba i bul terijer ulepšaće vam dan! (FOTO)

0
Beba i pit bul petface

Od dece i pasa nema ljubkijih i divnijih stvorenja. Sam pogled na ove mališane u stanju je da otopi i najtvrđa srca. Da ne preterujemo nimalo, svedoči i naša današnja priča o bebi i bul terijeru.

Pročitajte još: PRESLATKI SU: Pas i beba dele sve – i krevet i plišane igračke!

Devojčica po imenu Mimi Monro i njen pas Lola, odrastaju zajedno i doslovno su nerazdvojne. Osim toga, njih dve su apsolutno neodoljive. Mimi Monro je nedavno napunila sedamnaest meseci, a njena pseća prijateljica Lola sedam. Ova razlika od 10 meseci, ne sprečava ih da jedna drugoj budu sve.

Beba i pit bul petface

Ovaj dvojac svedoči o tome da koliko god godina da imaš, pas će ti uvek biti najbolji prijatelj. Bul terijer Lola samo potvrđuje da na ovom svetu ne postoji neko ko je više posvećen, ko može više ljubavi da pruži ili ko voli više da se mazi od pasa.

Pročitajte još: NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO: Beba i pas koji su rođeni istog dana!

Beba i bul terijer Lola žive u Melburnu. Njihove avanture gotovo svakodnevno beleži Mimina mama i fotografije redovno postavlja na Instagram. Na njima se može videti da one zajedno rade baš sve – od dremke preko igranja. U svemu što rade, one su potpuno neodoljive. Galerija fotografija koje smo pripremili, uveriće vas da ne preterujemo.

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstEvo kako izgleda svet pasa, snimljen baš iz pseće perspektive!
Sledeći tekstOtkupio je kornjače iz jednog marketa kako bi ih vratio nazad u more!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime