Naslovna VESTI PSI Dirljiva reakcija psa na smrt svoje vlasnice Marije, rasplakala je svet!

Dirljiva reakcija psa na smrt svoje vlasnice Marije, rasplakala je svet!

0
Belina petface

Bile su nerazdvojne od trenutka kada ju je udomila i to pre četiri godine! Belina i Marija, drugarice, životne saputnice, najveća ljubav! Nažalost, sudbina nije dozvolila da njih dve dočekaju duboku starost, jer se Marija razbolela i ubrzo izgbila bitku sa životom!

Belina, njen pas, njen životni saputnik i  najbolja drugarica, bila je uz nju sve vreme i terala ju je da se bori i ne odustaje!

Pas Ron, slomljenog srca, pomaže vlasniku da sahrane njegovog psećeg prijatelja! (VIDEO)

Svima je govorila kako je ona njena medicinska sestra i najbolji lek. Mama je, nažalost, umrla, a iza sebe je ostavila je mnogo ožalošćenih ljudi i Belinu, kojoj je u tom trenutku slomljeno srce, napisao je na svom Facebook-u Dionísio Neto, sin preminule Marije!

Belina petface

Belina je na Marijinoj sahrani, učinila nešto što jerasplakalo ceo svet! Došla je do kovčega i poslednji put pozdravila svoju vlasnicu.

SRCE DA PREPUKNE: Pas svakog dana posećuje mesto gde je sahranjen njegov vlasnik!

Neki će reći da sam idiot u objavljivanju slike sa sahrane moje mame, ali ova fotografija može načiti ljude da vole životinje i da one nisu SAMO ŽIVOTINJE, već verna bića koja vole, jer su čista ljubav, dodao je Marijin sin!

Nakon sedam dana od sahrane, Dionísio je ponovo postavio dirljivu fotografiju na kojoj je napisao da su „juče posetili mamin grob i da je Belina ponovo objasnila šta znači ČISTA LJUBAV“!

DIRLJIVO, NEMA ŠTA,…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.