Naslovna VESTI PSI BELLINI TUŽNI DANI – Zauvek će ostati invalid.

BELLINI TUŽNI DANI – Zauvek će ostati invalid.

0
Bela će ostati invalid

„Danas je za nas tužan dan. Pun nade i očekivanja, krenuli smo u Beograd na operaciju, nadajući se da će naša draga Bella konačno prohodati.“ Ovako počinje objava na Fejsbuk profilu Aleksandra Stanojlovića Badzesa. Nažalost, vesti koje je dobio od veterinara nisu bile dobre.  Bela će zauvek ostati invalid.

Bela će ostati invalid

Hirurška intervencija koja je bila poslednja nada da že Bella nastaviti svoj život na najlepši način ne bi donela zadovoljavajuće rezultate. Srećom, krvarenja u bešici su prestala. Bella ne razume koliko je njeno stanje loše. U njenim očima ima toliko života, želje da se igra, mazi, jede i da živi život punim plućima.

Pročitajte i ovo: SIMBOL NEŽNOSTI, NADE, LJUBAVI: Šmizla je dobila ime Nera!

Bella ima divan karakter, ali ostala je u ordinaciji u Beogradu jer Aleksandar nije u mogućnosti da se brine o invalidnom psu koji zahteva stalnu negu, kupanja i masaže.

Bela će ostati invalid

Najnovija vest o Belli govori da je smeštena u jedan specijalizovan pansion u Kraljevu. Kod čoveka koji zna da brine o ovakvim psima, ali to košta 100 evra mesečno.

Pročitajte i ovo: ZAŠTO TAKO MALO? Zanemarivanje i mučenje pasa zaslužuje teže kazne od ovih.

Dobila je privremena kolica kako bi mogla da se krećea uskoro će započeti i akcija prikupljanja sredstava kako bi joj se obezbedila kolica koa će biti samo njena. Od do sada prikupljenog novca plaćeni su svi troškovi koji su nastali, uključujući putovanje do Beograda i Kraljeva i prvi mesec pansiona. Međutim, potrebna je dalja pomoć za plaćanje pansiona za Bellu svakog narednog meseca.

Bela će ostati invalid

Aleksandar podseća: „Molimo vas da ne zaboravite našu Bellu, ona zaslužuje priliku da živi i da uživa u životu. Objavićemo slike i snimke o tome kako napreduje i kako se privikava na svoj hendikep i ograničenja u životu.“

Bela će ostati invalid

Nažalost, krvarenje u bešici se ponovo pojavilo, pa mora ponovo kod veterinara. Bićete obavešteni o novonastalim troškovima veterinarske terapije, kao što su pelene i masti kojima se mora mazati intimni deo.

Bela će ostati invalid

Bella, mislimo na tebe i želimo da se oporaviš i živiš onako kako zaslužuje svako divno živo biće.

Izvor: Fejsbuk Aleksandar Stanojlović Badzes

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAŠTO TAKO MALO? Zanemarivanje i mučenje pasa zaslužuje teže kazne od ovih.
Sledeći tekstČUDESNO PREŽIVLJAVANJE – Zbog petarde završio pod točkovima voza!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime