Naslovna VESTI PSI Beni je postala hit na internetu, sa svojim odelom PROTIV KOJOTA!

Beni je postala hit na internetu, sa svojim odelom PROTIV KOJOTA!

0
boni je postala hit petface

Beni je usvojena kada je imala skoro dve godine, nakon spasavanja iz veoma teške situacije. Kada je prvi put spasena bila je uplašena, snuždena i depresivana, ali na kraju se ipak našao neko ko će nju izvući i pružiti joj malo ljubavi. Njegova nova mama nije mogla dočekati da je dovede kući i pruži joj sve što nije imala i polako da prisustvuje njenom vaćanju u normalan i zdrav život.

-Ona je bila mršava i uplašena kada sam je dovela kući. Videla sam njeno malo lice i znala sam da je moram imati u svom životu, rekla je Amina Akhtar, Benijina mama.

PROČITAJTE I:

FILMSKA PRIČA: Pas Šeri dane provodila na vratima bolnice, u kojoj je bio njen vlasnik Dimitrije!

Ona sada ima osam godina i sa svojim vlasnicima je punih šest godina i ne odvaja se od njih. Svako ko je upozna može da svedoči o njenom divnom temperamentu. Malena čivava sve zadivljuje svojim ludorijama.

-Ona je radosna. Veoma zanimljiv i odan pas, koji voli sve koji joj priđu. Najslađa životinja ikada, prosto se ne može pretpostaviti šta je sve prošla u životu, navela je Amina dodajući da ona nikada ne može da se zasiti i stalno traži novi zalogaj.

boni je postala hit petface

Beni i njena majka su živele u Njujorku, ali nekoliko godina ranije, preselile su se u Arizonu, bliže Amininom ocu. One sada žive u jednoj potpuno drugačijoj sredini od grada, na planini i mnogo toga su morale da nauče, uključujući i život sa kojotima.

-Ovo je pravi život u divljini. I ovo je svakako naša zemlja. Ovde imamo kojote, ris se često pojavi, a imamo i planinske lavove. Jedan dan je kojot stajao na dvanaest metara od Beni, a nešto dalje sam stajala ja i nije mi bilo prijatno, rekla je Amina.

Beni je mali i uplašen pas i zato je neophodno uvek imati u vidu gde se nalazi. Čak i kada posmatra sokolove, njegova mama mora biti na oprezu. Nije lako ni njemu samom jer ne može pronaći pravo društvo među dviljim životinjama. Takođe, kada se sama igra napolju, uvek je u opasnosti.

PROČITAJTE I:

OD OVOGA SUZE SAME IDU: Neverovatan susret čoveka i udomljenog psa! (VIDEO)

-Jednom prilikom sam videla mnogo kojota koji su bili okolo, nameravali su da urade nešto. Nisam znala kako da ih oteram, rekla je Amina.

Onda joj je sinula ideja, kupila je za Beni kojotski prsluk, koji može da koristi i nosi na sebi kada je napolju. Prsluk je čvrst, roze boje, ali na malenoj Beni je ovo najslađe nešto na svetu.

Iako Beni mrzi njen kojotski prsluk, svi prijatelji i Aminina porodica vole da je vide u tom odelcetu, tako da je jednog dana postavljena fotografija na Tviteru i ona je šokirala ceo svet. Sada su svi opsednuti Benijinim odelcetom.

A evo i tog odelceta 😀

boni je postala hit petface

-U početku je bilo malo pažnje i mislili smo da je ona kul. A onda sam se probudila sledećeg jutra i nastalo je opšte ludilo. Srećna sam što su ljudi radosni kada vide Beni, rekla je Amina.

Beni je skupila toliko obožavatelja da je to neverovatno.

Sada je najzanimljivija na internetu, iako se pre toga bunila na svoj kostim.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOD OVOGA SUZE SAME IDU: Neverovatan susret čoveka i udomljenog psa! (VIDEO)
Sledeći tekstDIRLJIV VIDEO: 14 stvari koje bi ti pas rekao, da može da govori!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime