Naslovna VESTI PSI VRŠAC: Benija vlasnici više ne žele – nema jedno oko, ali ima...

VRŠAC: Benija vlasnici više ne žele – nema jedno oko, ali ima OGROMNO SRCE!

0
Benija petface

Svi mi, koji smo bar u jednom delu života čuvali pse i mace, znamo da su oni naši najbolji prijatelji koji uvesele svaki trenutak života. Isto tako, znamo da kada se razbole, kada im je teško ili kada imaju neki hendikep, naša pomoć im je od presudne važnosti.

Napravili su izum i promenili život slepom psu Badiju!

Život sa slepim psom svakako jeste različitiji, ali ukoliko poslušate savete stručnjaka neće biti problema ni za vas ni za njega. Pomozite mu da pronađe svoj put, kako u kući tako i van nje! I ono što je najbitnije NIKADA ne odustajte od njih, jer uz dosta strpljenja i upornosti, živećete zajedno bez ikakvih poteškoća.

Benija petface

Ovo verovatno ne znaju Benijevi vasnici, jer ga oni više ne žele! Naime, u našu redakciju je stigao apel da pokušamo da UDOMIMO psa, koji „nema jedno oko, ali ima OGROMNO SRCE“ – Benija!

NE ODBACUJMO IH: Saveti za život sa slepim psom!

Ostao je bez oka, ali je i dalje preumiljat i prepametan. Vlasnici ga ne žele više i hitno mu treba dom. Udomite Benija, nećete se pokajati, glasila je poruka!

Komentari ispod Benijeve fotografije dokazuju samo da većina ljubitelja životinja osuđuje ovaj čin i da rade sve da Beniju i njegovim odbačenim drugarima pronađu dom. Mi se pridružujemo i molimo da bar PODELITE tekst, jer smo sigurni da ga ovog nasmejanog lepotana ima mesta u nečijem domu!

KONTAKT: SneŽana MikuliĆ Ex Pfeifert

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUPOZNAJTE GLORIJU: Ima 21 godinu, već od 16. godine spašava pse, a sada brine o njih 25!
Sledeći tekstKAKAV CAR: Glumac UDOMIO PSA, objavio dirljivi VIDEO i podstakao ljude širom sveta da UDOME!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime