Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET BEOGRAD: I ovog leta SA LJUBIMCEM u šoping!

BEOGRAD: I ovog leta SA LJUBIMCEM u šoping!

1
pet party petface

Svakodnevno nas iznerviraju zakoni koji se kod nas u državi poštuju, a znamo da u svetu nije baš tako! Jedan od njih, svakako je i (ne)mogućnost da sa psom odete u šoping! Ok, sada je moramo priznati bar malo lakše, jer je Delta City postao prvi I jedini zvanični “dog friendly” šoping mol u celoj Srbiji. Pravila su jasna – psima do 8 kilograma dozvoljeno je kretanje po šoping-molu, a ulazak im je odobrilo i više od 70 zakupaca. Međutim, šta je sa ostalim VRSTAMA ŽIVOTINJA – macama, kunićima, feretkama ili psima koji su teži od 8 kilograma. Delta City je obećao da je ovo samo prva faza I da će u sledećoj raditi na ovome.
Ali, jedne subote u godini, zahvaljujući nama biće vam omogućeno da sa svim svojim ljubimcima, svih veličina, ma koliko bili teški ili glasni dođete u Delta City. 25. Jula tradicionalno, 5.po redu, okupljanje SVIH ŽIVOTINJA Srbije – PET PARTY!
Obzirom da mnogi od vas sada već tradicionalno posećuju naš PET PARTY, ni ove godine vam nećemo uskratiti tu priliku – da sa ljubimcem uživate u našim elegantnim detaljima! Pripreme su uveliko u toku, a svi koji budu želeli 25. jula moći će da zavire u svet šoping mola Delta city zajedno sa svojim kućnim ljubimcem!
Na našem Pet Party-ju nema tajni – već samo iznenađenja. Otkrivamo vam da svi Partomani dobijaju poklone i punu pažnju našeg žirija! Kunići, mace, činčile, kornjače, psi, feretke, ribice i ostali ljubimci koji ne osvoje dovoljno glasova u IZBORU ZA NAJELEGANTNIJEG LJUBIMCA SRBIJE I ne nađu se u finalnom Izboru – neka ne očajavaju. Za njih pripremamo preko 20 zabavnih titula i sjajne nagrade. Ljubimac sa neodoljivim pogledom, razdraganim karakterom ili gracioznim stavom? Pokažite svoje elegantne prijatelje na ovgodišnjem Pet Party-ju! Naš žiri će tako nagraditi zavodljive poglede, Gulivere, društvance iz kraja, najloknu, najnemirka, mikrošampiona i još mnoge druge.
Zabavnim kategorijama nikad kraja, kao ni poklonima, jer svaki ljubimac odlazi kući punih šapa!
Obezbedite sebi mesto na najprestižnijoj tradicionalnoj žurci za SVE ljubimce u Beogradu.

FOTOGRAFIJU SVOG ELEGANTNOG LJUBIMCA POŠALJITE NA LINK:

>> IZBOR ZA NAJELEGANTNIJEG LJUBIMCA SRBIJE <<

PRIJAVU POPUNITE NA LINK:

>> PET PARTY 2015 <<

 

Prethodni tekstNEVEROVATNO: Mace dve trećine svog života PRESPAVAJU!
Sledeći tekstNAJNOVIJE: Pretučena tri radnika Higijenskog zavoda za hvatanje pasa lutalica!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime