Naslovna VESTI PSI BEOGRAD – LONDON – PULA – BOR… – Boki HITNO traži novi...

BEOGRAD – LONDON – PULA – BOR… – Boki HITNO traži novi dom!

0
Boki traži novi dom

Boki je autentičan primerak nemačkog lovnog terijera. Takav je po izgledu i karakteru ali sudbina i ne baš lak život su uticali na malog hrabrišu. Upoznajte ga, jer preti mu eutanazija ukoliko uskoro ne dobije novi dom.

Boki traži novi dom

Priča o Bokiju počinje pre sedam godina kada ga je pronašla Ksenija na ulicama Beograda. Bio je povređen, udario ga je automobil. Ksenija je preuzela brigu o njemu i posle brojnih operacija, nedelja i meseci lečenja i oporavka, povređena noga je spasena. Odmah se prilagodio životu u novom domu. Bio je miran i poslušan. Ksenija je pokušala da mu pronađe novi dom.

Pročitajte i ovo: TROVAČ IZ SOKOBANJE NE STAJE! – Otrovano još 5 pasa! Deca u opasnosti!

Vrlo brzo, javila se žena koja živi u Londonu! Pokrenuta je procedura obezbeđivanja potrebnih dokumenata i nedugo pošto je sve pripremljeno Boki se smestio u Londonu. U novom domu je imao i tri isto tako udomljene drugarice i činilo se da mu je, što bi narod rekao „upala kašika u med“.

Boki traži novi dom

Na Bokijevu žalost, godinu dana kasnije u ovaj dom stiže još jedan mužjak. Tada Boki počinje da pokazuje svoju prirodu terijera. Teritorijalan, ugrožen, netrpeljiv prema, po njegovom mišljenju, uljezu menja svoje ponašanje čak i prema ljudima. Žena nema izbora, mora da pronađe novi dom za Bokija.

Boki traži novi dom

Izlaz iz neprijatne situacije nalazi u porodici svog brata koji živi u Puli u Hrvatskoj. Počinje nova selidba. Boki, u novom domu ima ponovo priliku da uživa. Potpuno se prilagođava i postaje omiljeni ljubimac. Međutim, opet problemi. Porodica dobija bebu, a Bokija vraćaju u London. Prolazi obuku kako bi se osposobio za život sa drugim mužjakom ali netrepeljivos nije zaboravljena i nestala. Povrh svega, žena koja je sada već imala pet pasa oboljeva od teške bolesti i mora svima da obezbedi domove. Boki će se opet seliti i promeniti okruženje.

Boki traži novi dom

Primljen je u porodicu u Boru. Sreća u rodnoj Srbiji je bila kratkog veka. Posle nekoliko meseci, žena koja ga je preuzela i čuvala shvata da više ne može da brine o Bokiju. Ksenija, koja svih proteklih sedam godina prati život ovog malenog terijera dobija obaveštenje da za Bokija više nema mesta u Boru.

Ne propustite: JEDVA SE IZVUKAO: Pas se oporavlja nakon što ga je dete namerno zapalilo

Ksenija kaže: Svesna sam da ćemo ga teško udomiti, on se toliko puta selio iz doma u dom iz države u državu da je pun strahova, uplašen je i nestabilan. Teško se udomljavaju i mladi psi a kamoli ovakav pas. Ja jednostavno ne znam kako ce ovo ići ali bi me duša bolela da se Boki uspava, jer znam kakav je pametan, dobar, inteligentan, hrabar i poslušan.”

Boki traži novi dom

Bokiju je hitno potreban dom. Ne samo dom, već i neko ko će u njega uložiti puno ljubavi, strpljenja i rada. Njemu je potreban neko ko ima iskustva sa psima, ko želi da pomogne i ko neće lako odustati od njega. Bokiju sudbina nije bila naklonjena u svakom trenutku njegovog života. Vreme je da mi promenimo tok njegovog života. Ukoliko želite da imate Bokija uz sebe do kraja njegovog života i da mu obezbedite pre svega pažnju i ljubav koju će vam beskrajno uzvratiti javite se Kseniji: facebook.com/ksenija.nikolic.716

Izvor:  Facebook

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstJEDVA PREŽIVEO: Božidar imao sreće da ga sklone sa ulice pošto ga je udario automobil.
Sledeći tekstJADNA BELA – Više od 30 puta su odbili da je udome!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime