Naslovna VESTI PSI BRAVO: Beogradski maraton i ove godine PET FRIENDLY – šetaš i doniraš...

BRAVO: Beogradski maraton i ove godine PET FRIENDLY – šetaš i doniraš za napuštene!

1
Beogradski maraton petface

Beogradski maraton ove godine slavi 29. rođendan, a do velikog trkačkog spektakla ostalo je 2 dana! Ono što nas, ljubitelje životinja, posebno raduje je i činjenica da će i ovaj Beogradski maraton – kao i prethodni – biti PET FRIENDLY!

SUPER IDEJA: Beogradski maraton posato „pet friendly“ – trčiš sa psom i pomažeš napuštenima!

Tačnije, nakon takozvane “Trke zadovoljstva” na ovogodišnjem započinje VELIKA IDEA ŠETNJA ODGOVORNIH VLASNIKA PASA.

Beogradski maraton petface

– Ova pet friendly manifestacija ima za cilj promovisanje odgovornog i humanog odnosa prema životinjama. Pozivamo vas i da donirate hranu za napuštene pse i mačke koju ćete moći da predate volonterima na startnoj poziciji Šetnje odgovornih vlasnika, rekli su iz IDEA-e.

Pročitajte još:
BRAVO, BRAVO: Salon automobila marke „Opel“ postao prvi PET FRIENDLY salon!

Šetnja će se održati u subotu, 16. aprila, sa početkom u 10.15 časova, a vlasnici pasa će se prijavljivati za učešće na startnoj poziciji Šetnje na parkingu ispred Narodne Skupštine od 8 sati ujutro. Prijavni formulari za učešće na ovaj šetnji mogu da se preuzmu od juče, 13. aprila, pa sve do subotu 16. aprila i to u tri IDEA prodavnice, koje se nalaze na adresama Bulevar Kralja Aleksandra 44, Čuburskoj 11 i Makenzijevoj 81.

Beogradski maraton petface2

– Uslovi za učešće u Šetnji jesu da psi budu čipovani i vakcinisani protiv besnila, da budu socijalizovani i navikli na druženje sa drugim psima, da se vode na povocu, da imaju korpu ako spadaju u kategoriju pasa za koju postoji ta zakonska obaveza i da vlasnici ponesu higijenske kesice i vodu za pse. Nije dozvoljeno učešće kujicama u teranju. Ovlašćeni veterinari JKP “Veterina Beograd” pre početka Šetnje proveriće čipove i pasoše svih pasa učesnika, dodali su.

Za sve hrabre i izdržljive četvoronožne maratonce pripremljeni su i pokloni: hrana, medalja za sve učesnike i Photo Booth za slikanje sa ljubimcem!

Sjaaajna ideja, a mislimo da nemate izgovor da ove godine ne postanete deo najvećeg maratona u našoj prestonici 😉 VIDIMO SE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVIDEO: Pogledajte kako dva psa razgovaraju preko Skajpa!
Sledeći tekstKAKAV PRIZOR: Devojčica (5) se igra sa čak 14 nemačkih ovčara!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime