Naslovna Uncategorized DA LI IMATE SRCA? – Beskućniku ukrali psa!

DA LI IMATE SRCA? – Beskućniku ukrali psa!

0
beskucniku ukrali psa

71-godišnjem beskućniku su ukrali psa! Vest koja zaista nagoni da se postavi pitanje: Da li imate srce? Kao da nije dovoljno što čovek nema dom, živi na ulici, bez porodice, prijatelja… Ukrali su mu jedino blago, jedinog iskrenog prijatelja.

Pedro Karion živi na ulicama Majamija u SAD. On i njegov jedini pratilac, mešanac čivave Ski su dobro poznati ljudima koji svakodnevno prolaze oko restorana Burger King na 67. aveniji. Pre nekoliko dana Pedro je prešao preko puta ulice, a kada se okrenuo video je da je beli terenac stao ispred njegovog uličnog skloništa. Kada je terenac otišao, shvatio je da nema njegovog malenog prijatelja.

beskućniku ukrali psa

ZVEZDA KANTRI MUZIKE SPASAO 70 KONJA – Vili Nelson kaže: To su najsrećniji konji na svetu!

Lopov je ostavio uzicu kojom je Ski bio privezan za kolica. Pedro nije uspeo da stigne vozilo. Očajan, izjavio je za tv stanicu CBS: „Meni je moj pas sve! Vredi mnogo više od bilo kakvog novca.“

beskućniku ukrali psa

Pedro je prijavio nestanak psa policiji. Međutim, ne traži samo policija malog Skija. Žena po imenu Iami Gonzales je osnovala fond kako bi se prikupio novac za nagradu nalazaču Pedrovog psića. Sama je uložila prvih 100 dolara u fond, a vrlo brzo se skupila suma veća od 1.000 dolara.

beskućniku ukrali psa

Iami je priču o Pedru i Skiju postavila na Instagram. Ona i Alison Rojas su pokrenule kampanja GoFoundMe kako bi se pronašao Ski i vratio očajnom i nesrećnom beskućniku. Iami objašnjava da se Pedro uvek veoma dobro brinuo o maloj čivavi.

HEROJ RATA KOJI NE RAZUME – Pas invalid odlikovan za spasavanje vojnika! (VIDEO)

„Juče sam ga videla kako plače za psom. Možete li da zamislite? Nemate ništa, a jedino što volite vam je ukradeno! Nadam se da ćemo naći Skija, da će se javiti neko ko zna gde je Ski i da će nam pomoći da se vrati svom voljenom Pedru.“ – izjavila je Iami za CBS.

Izvor:  Tag24.com     Foto/video: Instagram

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDOBRA VEST – Mačak koji je upucan u glavu spreman je za udomljavanje.
Sledeći tekstSKANDALOZNO – Tražili psa u azilu, rekli im da nije tu, a pas je već dva dana zatvoren u užasnim uslovima

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime