Naslovna VESTI PSI BEZ HRANE I VODE: Odani PAS ostao dve nedelje uz telo PLANINARA!

BEZ HRANE I VODE: Odani PAS ostao dve nedelje uz telo PLANINARA!

0
pas čuvao telo prijatelja

Iako su se mnogi nadali i molili za dobre vesti tokom potrage za Oskarom Aleksandrom Ernandesom, nedavno je stigla loša vest. Posle 16 dana potrage, njegovo beživotno telo je pronađeno u Grifit parku u Los Anđelesu. Njegov odani pas King je pronađen pored njegovog tela jer nije hteo da ga napusti u najtežim trenucuma.

pas čuvao telo prijatelja

Pokojni Oskar i zlatni retriver King su često išli na ture pešačenja po planinskim obroncima oko Losa Anđelesa.  Proglašeni su nestalima 16. marta. „Oskar je poslednji put viđen 16. marta 2022, u 2:30 ujutru, u oblasti Grifit parka, kako vozi crveni Ford Ekplorer iz 2004. Od tada ga više niko nije video ni čuo. Njegova porodica je zabrinuta za njegovu bezbednost“, navodi se u izveštaju o nestaloj osobi.

pas čuvao telo prijatelja

Pročitajte i ovo: DRAMA – Ovakvo spasavanje nikada niste videli!

Ubrzo je pokrenuta opsežna potraga u kojoj je učestvovao veliki broj policajaca, vatrogasaca, čuvara parka, prijatelja i članova porodice. Bilo je potrebno dve nedelje da se pronađe Oskar. Još uvek nije objavljeno kako je do toga došlo.

pas čuvao telo prijatelja

Nažalost, spasioci su mogli samo da konstatuju da je Oskar mrtav. Telo se nalazilo na veoma nepristupačnom terenu ispod jedne od pešačkih staza pa se pretpostavlja da je Oskar pao. Njegov verni King je ostao živ, nepovređen ali nije hteo da napusti svog prijatelja. Nije tražio hranu, vodu ili neko drugo sklonište. Uporno je čuvao telo svog prijatelja.

pas čuvao telo prijatelja

Pročitajte i ovo: VETERINAR HEROJ – Rizikuje život da bi spasao stotine životinja iz Ukrajine!

Čim su spasioci stigli primetili su da je King izmršaveo, da je iscrpljen. On je odmah odveden kod veterinara gde mu je ukazana pomoć kako bi se oporavio od iscrpljenosti, dehidratacije i stresa koji je preživeo.

Porodica je slomljena zbog nesreće i trenutno ne želi da daje bilo kakve izjave o tragičnom događaju.

Izvor:  iheartdogs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDRAMA – Ovakvo spasavanje nikada niste videli!
Sledeći tekstZANEMAREN, IZGLADNJIVAN, ŽIV ZAKOPAN! Devojka uhapšena zbog mučenja psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime