Naslovna VESTI PSI Tamara je uz pomoć 3 devojčice spasila psa, bez noge! Treba im...

Tamara je uz pomoć 3 devojčice spasila psa, bez noge! Treba im pomoć!

0
bez noge petface

– Ljudi, pomagajte mi. Upravo sam ugledala psa kod Pančevackog mosta. Na prvi pogled mali, sitan i meden i mnooogo gladan psić. Prišla sam da mu dam ostatke od svoje užine, ali tada sam videla strašnu stvar – on nema više od pola noge, ovako je glasila poruka koja nam je sinoć oko 19h stigla u redakciju.

Tamara Tadić, devojka koja je odmah priskočila u pomoć nesrećnom psu, šokirano je prizivala u pomoć ljude koji su samo prolazili!

bez noge petface

– U panici sam okretala brojeve, više nisam znala kome da se obratim. Samo sam razmišljala kuda sa njim. U tom momentu su mi prišle tri devojčice, prišle da bi pomogle. Meni i psu. Šokirane smo bile sve, ali one su ga preuzele i odvele u Veterinu Beograd, kaže nam Tamara.

ZEMUN: Uplašena ženkica luta, kao da nekog traži!

Veterinar je utvrdio da ova napaćena ženkica ima 4, 5 meseci i da je nogu davno izgubila. Takođe, dijagnostikovan je štenećak i upala grla! Dobila je vitamine i lekove!

bez noge petface

– Noć je provela u improvizovanoj kućici, ispred zgrade u kojoj živi jedna od ovih devojčica. Niko se nije javio da pomogne, baš niko. Svi znaju drugome „držati slovo“ o ljudskosti i tome šta treba preduzeti čovek koji na ovako nesto naiđe. E pa gospodo, želim vam da se nađete u mojoj i koži ovih devojčica pa da vidite koliko boli kad pokušate da date sve od sebe da pomognete a shvatite da to ipak ne možete sami, ogorčena je Tamara.

HEROJI POVREĐENIH: Hitna pomoć za životinje – spas za ljubimce!

Devojčice su kucu posetile danas. Tu je i dalje. U improvizovanoj kućici.  

– Danas ide kod veterinara. Troškovi se gomilaju, a ona i dalje na ulici bez rešenja. Zar ne postoji iko ko bi mogao pomoći, pita se Tamara.

Hajde da pomognemo, prvenstveno zbog psa a onda i zbog ovih divnih devojaka.

Kontakt Tamara Tadić

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.