Naslovna VESTI PSI LJUBAV U NAJTEŽIM MOMENTIMA: Devojčica bez nogu udomila štene bez noge –...

LJUBAV U NAJTEŽIM MOMENTIMA: Devojčica bez nogu udomila štene bez noge – „ON JE KAO JA“!

2
bez nogu petface

Poručnik Den je štene belog nemačkog ovčara, koje nažalost ima defekt – rođeno je bez šape. Sa druge strane je hrabra devojčica Safir, koja ima tri godine i umesto nogu ima proteze. Oni su od danas NAJBOLJI PRIJATELJI!

Keruša Sid ima teški deformitet lica, ali i dalje je PRESLATKA!

Naime, Safir od rođenja ima defekt – od kolena na dole nedostaju joj noge. Kada je bila beba nije imala prste na nogama, pa su lekari odlučili da joj amputiraju noge, kako bi joj bilo lakše da nosi proteze. Za samo tri godine imala je tri veoma teške opracije.

bez nogu petfae

Međutim, u njen život ušao je Poručnik Den, štene koje takođe ima defekt – rođeno je bez nogu, tačnije bez jedne šape. Radnici u bolnici u kojoj je i Safir boravila, smatrali su da su mala Safir i njena porodica najbolji staratelji malenom štenetu, jer se „razumeju“.

DIRLJIVO: Gluva devojčica uči udomljeno, gluvo štene znakovnom jeziku!

bez nogu petfae

-On je isto bez nogu, ima stopalo kao moje. On je kao ja, rekla je malena devojčica, a prepričavaju njeni roditelji. Oni su dodali da je njihova ćerka u Poručniku Denu pronašla pravog prijatelja i da je njen život od tog trenutka BOGATIJI I SREĆNIJI!

Pogledajte njihovo prijateljstvo!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVRANJE: „Obećao sam psu Vučku – spasiću te iz ruku šintera“!
Sledeći tekst20 fotografija pasa: NAJBOLJI PRIJATELJI KOJI NE MOGU DA SE RAZDVOJE!

2 KOMENTARA

  1. Mog psa su udarila kola i polomljene obe prednje noge veterinarka nije uspela da mu osposobi noge pa.ide na zadnje ali zna da ima svu moju ljubav iako mi je zao cinim sve da bude sretan

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime