Naslovna VESTI MAČKE KAKO NAZVATI MAČKU BEZ UŠIJU! – Ne, ne radi se o početku...

KAKO NAZVATI MAČKU BEZ UŠIJU! – Ne, ne radi se o početku neukusnog vica već o neverovatnoj sudbini.

0
Mačak bez ušiju

Priče o životinjama koje žive na ulicama gotovo po pravilu su strašne i slamaju srce. Neke imaju srećan kraj, ali mnoge se ne završavaju kao u bajkama. Srećom, ovom mačku i pored teških posledica sudbina je dodelila srećan dom.

Mačak bez ušiju

Kada se odlučite da spasete povređenu mačku sa ulice potrebno je mnogo truda i strpljenja da je izlečite. Ponekad posledice uličnog života mogu izgledati stravično ali to nije važno ukoliko se rodi ljubav. Ovaj mačak se zove Krompir. Rekli bi, sasvim prikladno s obzirom na izgled. Zvuči simpatično, ali njegov život je bio sve samo ne simpatičan. Čak je bio veoma težak i surov što je i dovelo do toga da ostane bez ušiju.

Ne propustite: MUKE PO BRKICI – Ovaj mačak živi u nadi da će ga neko voleti!

Kada je spašen, veterinari su otkrili da ima redak oblik tumora na glavi. Kako bi sprečili širenje malignih ćelija odstranili su mu oba ušna kanala i ušne školjke. Nekako u to vrme pojavili su se ljudi koji su ga usvojili, pa je Krompir oporavak nastavio u pravom domu.

Mačak bez ušiju

Pročitajte i ovu dirljivu priču: ZVALI SU GA RUŽNI – Želeo je samo malo ljubavi i pažnje!

Isprva, nije bilo lako navići se na život bez ušiju. Međutim, uz pomoć novih vlasnika i njihove starije mačke Horlik, Krompir se ubrzo oporavio i prilagodio novim uslovima. Danas uživa u pažnji i ljubavi novog doma.

Mačak bez ušiju

Iako Krompir izgleda potpuno drugačije od ostalih mačaka njegov drugar Horlik ga je odmah prhvatio i nikada se nije loše ponašao prema njemu. I to je zapravo lekcija za sve nas. Zapitajte se: koliko smo spremni da bez predrasuda prihvatimo one koji su drugačiji od nas?

Izvor:  theanimalrescuesite

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRIJATELJSTVO DUGO 37 GODINA! Spasao labuda i od tada su nerazdvojni!
Sledeći tekstŠPANIJA: NAJSUROVIJE MASOVNO UBIJANJE PASA ! – Svake godine se ubije 60.000 lovačkih hrtova. Zaustavimo pokolj!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime