Naslovna VESTI PSI BEZGRANIČNA VERA! – Pas koji je verovao da ga je čovek zaboravio.

BEZGRANIČNA VERA! – Pas koji je verovao da ga je čovek zaboravio.

0
Bezgranična vera jednog psa

Sedi na kiši… na istom mestu… danima. Veruje da će se čovek koji ga je odbacio ipak vratiti. Dokaz da bezgranična vera postoji. Ali, izgleda samo kod pasa.

Pas čeka na kiši

Snimak psa koji je čekao danima sedeo na kiši i čekao vlasnika, podelio je jedan mladić na društvenim mrežama, nakon čega je pas ponovo bio sa svojom porodicom.

Pročitajte i ovo: ZASLUŽILI MESTO U RAJU! – Spasli psa iz bujice

Psi su poznati po svojoj izuzetnoj lojalnosti prema svojim vlasnicima i postaju jedan od članova domaćinstva sa istim značajem kao i svi ostali. Zato će četvoronožni prijatelji braniti svoj dom i voljene osobe kada su u nevolji i nadaju se da će porodica isto uraditi za njih kada su u nevolji.

Izgubljen pas

Snimak ovog psa podelio je korisnik TikToka, Jim Jimmie, sa opisom: “Bezgranična vera. Žao mi je što mu je tako.” Pas je sedeo sa tužnim izrazom i nije obraćao pažnju na svoju okolinu. Čak nije ni reagovao kada su mu nudili hranu. Na kraju, nakon nekoliko dana, maleni pas je pristao da uzme hranu jer je bio gladan.

Pročitajte i ovo: PAS SA ZLATNIM SRCEM! – Donosi radost i nadu tamo gde su ranije bile samo suze i bol

“Vlasnik prodavnice je rekao da je ovde već četiri dana. Očigledno je gladan”, rekao je Jim dok je davao hranu psu. Jim je prethodno podelio drugi video ovog psa na istom mestu jer nije hteo da se pomakne dok se ne pojavi vlasnik. Kada su snimci postali viralni, saznalo se više o istoriji psa. Prema onome što je jedan korisnik komentarisao, pas je nestao pre osam meseci. Zahvaljujući snimku vlasnik psa je kontaktirao mladića koji je snimak postavio na društvene mreže.

Pas čeka vlasnika

Jim je sam potvrdio u jednom od komentara da su vlasnici uskoro došli po psa. Ovaj pas je pokazao bezgraničnu veru i lojalnost prema svojoj porodici i još jednom dokazao da ljubav psa prema njegovim ljudima nema granice.

Izvor: pet-sitting.gr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI DECA SA KUĆNIM LJUBIMCIMA IMAJU ZDRAVIJI IMUNI SISTEM? Nauka kaže DA, DA, DA!
Sledeći tekstGLADAN I IZMUČEN! – Baja je ležao na ulici teško bolestan.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime