Naslovna VESTI BEZUMLJE: Surovo mučeno i ubijeno 30 majmuna a 20 teško povređeno!

BEZUMLJE: Surovo mučeno i ubijeno 30 majmuna a 20 teško povređeno!

0
ubijeno 30 majmuna

Ne postoji razlog ili opravdanje za ovakvo bezumlje. Ljudi su prevazišli svoju monstruoznost koju svakim danom sve više pokazuju.

ubijeno 30 majmuna

U Indiji je nedavno zabeležen stravičan slučaj mučenja i ubijanja životinja. Grupa dece iz sela Čovdanahali je naišla na stravičan prizor kada su naišli na više platnenih džakova. Kada su ih otvorili zatekli su veliki broj teško povređenih i ubijenih majmuna.

Pročitajte i ovo: SLIKE I PRIČA KOJE LOME SRCA: Stara krpa – jedina uteha spasenog mladunčeta šimpanze

Kada su stigli istražni organi, utvrđeno je da ima 30 ubijenih majmuna, sumnja se da su otrovani, dok je još 20 bilo povređeno. Na telima ubijenih i povređenih životinja bile su vidljive povrede što je upućivalo na zaključak da su prethodno bili prebijeni.

ubijeno 30 majmuna

Lokalni stanovnici su preživelima dali vode i malo hrane, a oni su potom pobegli u šumu. Nažalost, dva od njih nisu bili u stanju da odu. O njima trenutno brinu veterinari pokušavajući da im spasu živote. Sumnja se da su ubice majmune dovezli sa drugog mesta i da se verovatno radi o krijumčarima i trgovcima divljim životinjama.

Pročitajte i ovo: KAKO JE UMRLA HUMANOST: Okrutno i surovo ubijeno 300 pasa po nalogu vlasti!

Kada se nešto tokom transporta iskomplikovalo odlučili su da se oslobode dokaza pa su to uradili na ovako okrutan način. Majmune su prvo tukli i udarali dok ih nisu ubili. Čini se da ih je neko iznenadio, pa su one preživele samo ostavili u džakovima.

ubijeno 30 majmuna

Zvaničnici Uprave za šume preuzeli su tela ubijenih majmuna i organizovaće njihovo uklanjanje. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju i negodovanje javnosti u Indiji ali i ostatku Azije gde su krivolov i trgovina životinjama sasvim uobičajena pojava. Traže se konkretne akcije vlasti, identifikacija i hvatanje počinilaca kao i sprečavanje ove nelegalne trgovine.

Izvor:  timesnownews.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.