Naslovna VESTI NOVI SAD: 10. juna u BIG šoping centru MOŽETE sa SVIM KUĆNIM...

NOVI SAD: 10. juna u BIG šoping centru MOŽETE sa SVIM KUĆNIM LJUBIMCIMA!

0
BIG petface

BIG šoping centar je nedavno postao i zvanično pet friendly objekat. U prevodu, svaki pas težak do 8 kilograma, svakog dana sa svojim vlasnikom može ući u ovaj novosadski šoping centar. Međutim, jednog dana u godini SVI VAŠI LJUBIMCI SU OVDE DOBRODOŠLI!

BIG u Novom Sadu postao „pet friendly“, građani POSLALI NAJGORE UVREDE!

Da, dobro ste pročitali – BAŠ SVI! I psi i mačke, i feretke, kunići i ptice. A taj dan je 10. jun i veliki događaj PET PARTY!

BIG petface

Svi oni koji su bili sa nama i prethodnih godina, znaju da se ova žurka ne propušta, jer zabave i poklona ima na sve strane! Kada kažemo na „sve strane“ onda mislimo da SVAKI ljubimac dobija ukusan paketić, a oni koji ponesu i neke laskave titule dobijaju DODATNE UKUSNE NAGRADE!

BIG petface

Elegancija leži u svakom od LJUBIMACA, ali mi želimo da nagradimo sve one koji su nijansu graciozniji od ostalih. Posebne nagrade će otići u šape ljubimca sa najslađim pogledom, srpskog šir kana, lenjivka, super lokne, cice zavodnice….

Kućni ljubimci Novog Sada, svi podjednako lepi, šašavi, nasmejani, stidljivi,.. Pogodili ste – ovo može biti samo jedan događaj, samo jedno mesto koje će ih okupiti i samo jedan dan u godini kada će svi oni imati šansu da prodefiluju modnom pistom!

BIG petface

Novosadski PET PARTY i zato ukoliko spadate u red onih koji još uvek nisu poslali prijave, učinite to što pre. Bila bi prava šteta sve ovo propustiti, zato se prijavite odmah, jer vremena za predomišljanje nema!

Dakle, da rezimiramo – BIG šoping centar će u subotu, 10. juna od 12h biti „pet friendly“ i sve će biti u znaku kućnih ljubimaca, pa je ovo zaista idealan način da vikend provedete sa svojim najdražim prijateljem.

PRIJAVE

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.