Naslovna VESTI PSI BIO JE SAM, izujedan i polomljen od drugih pasa, ostavljen na ulici!...

BIO JE SAM, izujedan i polomljen od drugih pasa, ostavljen na ulici! (VIDEO)

0
bio je sam petface

Dvomesečno štene nađeno je na Konjarniku krajem septembra ove godine. Danima je ležao ispod automobila sa ranama od ujeda i polomljenom kičmom.

-Veterinar veruje da su rane nastale od napada odraslog psa, kao i prelom kičme u lumbalnom delu. Mislim da je ležao dva ili tri dana, jer toliko su bile stare rane. Izašao je jadan, kada više nije mogao da trpi glad, koja je postala jača i od straha i od bola, navode za PetFace iz Udruženja Zoi.

Kome se obratiti ako drugi pas NAPADNE vašeg psa?

Psa je našla devojka koja je kontaktirala Udruženje Zoi. Dalje je sve išlo prema protokolu, odlazak veterinaru na pregled, pa zatim stacionar.

bio je sam petface

-U planu je bila operacija kičme i operacija stomaka, jer je jedna rana ušla u trbušnu duplju i bilo je tečnosti iza bubrega, kažu iz Udruženja Zoi.

Pas koji je dobio ime Gaša, odlučio je da se bori, a pošto je bio potpuno anemičan, čekali su da se stabilizuje zbog anestezije.

BEZOBRAZLUK I ZLOČIN: Neko je, u Novom Sadu, ostavio tek rođene štence u kutiji sa oglodanom koskom! (VIDEO)

-Dok smo čekali, Gaša se pridigao na zadnje noge. Rana je sporije zarastala, ali je bio pokriven atibioticima i pustili smo da vreme radi za Gašu.

Hrabri mali Gaša je izbegao obe operacije, a rane su sada prošlost za njega. Kičma je srasla, ne hoda baš najbolje, ali u udruženju rade sa njim i nadaju se oporavku.

Iako je bio sam i napušten, iako ga je napao jedan pas, ipak je imao sreću da mu priđu dobri ljudi koji su se postarali za njega.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMAJČJA VIRUSNA LEUKEMIJA: Najčešći uzročnik smrtnosti kućnih mačaka! (VIDEO)
Sledeći tekstOva trudna čivava je prošla kroz UŽAS kako bi spasila svoje bebe!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime