Naslovna VESTI PSI IZ NAŠE REDAKCIJE: Za 48 sati moramo UDOMITI Blekicu, bar i privremeno!

IZ NAŠE REDAKCIJE: Za 48 sati moramo UDOMITI Blekicu, bar i privremeno!

0
Blekicu petface

Za 5 godina, koliko naš portal postoji, vredno, marljivo, strpljivo, uporno, sa puno emaptije i želje, članovi redakcije Petface uspeli su da udome na stotine napuštenih pasa, maca, da im pomogu kada niko drugi nije bio u mogućnosti. Sada, isti ti članovi kapituliraju pred možda i najslađim okicama koje su za svih 5 godina videli 😉

Naime, pre nekoliko dana u našu redakciju komšije su donele štene, koje su nazvali Blekica. Našli su je, kažu, bez igde ikoga, napolju, samu. Divna dečica su je odveli veterinaru. koji joj je ukazao prvu pomoć. Tada je bilo sve na njima – napravili su joj „kućicu“ i smestili je u tihi kutak ulaza zgrade u kojoj se i naša redakcija nalazi. Međutim,.. predsednica kućnog saveta je bila jasna – pas tu ne može ostati. Zato su uplakana, deca došla i zazvonila na vrata naše redakcije!

Pročitajte još:
Ovaj pas je u azilu pronašao svog najboljeg prijatelja-mače i odmah ga je udomio!

Blekicu petface

Prihvatili smo Blekicu, naravno, koja se za nekoliko dana vrlo dobro snašla 😉 Odmah je i dobila staratelja – našu „koleginicu“ Lilu, koju smo rešili da zadržimo onda kada ju je vlasnik besramno ostavio na jednoj od naših pet žurki!

Nažalost, od malobrojnh članova naše redakcije, niko nema mogućnosti da Blekicu odvede svojoj kući i trajno je udomi. Svi članovi naše redakcije su već udomitelji pasa i mačaka sa ulice, pa samo u jednom domu žive 3 mace i 1 pas 😉

Blekicu petface

Zato, nakon ukazane prve pomoći, nakon mnogo granulica, vode i maženja koju smo joj pružili za ovih nekoliko dana, Blekica pre vikenda MORA PRONAĆI DOM. Bar privremeni!

Pročitajte još:
Prešli su skoro 3.500 kilometara da bi udomili slepog psa, a razlog će vas oduševiti!

Osim preslatkih okica, koje sami i ividite, Blekica ima divnu crnu dlaku, stara je oko 2,5 meseca, očišćena je od parazita i spremna je za svog novog vlasnika! Prema našim prognozama, biće srednjeg rasta, a sada likom malo podseća na štene labradora!

Blekicu petface

Ukoliko možete da pomognete, javite nam se u inbox! I naravno, želeli bismo da Blekica ode u dom pravih ljubitelja životinja 😉

Prevoz na teritoriji Beograda ćemo mi obezbediti 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA SE RAZNEŽIŠ: Bokser Rasti najbolji je prijatelj jednom ptiću!
Sledeći tekstKada je saznao da je njegovoj labradorki ostalo par meseci života, ovaj momak je odlučio da ih učini nezaboravnim!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime