Naslovna VESTI PSI BLU IMA RUTINU NA KOJOJ BI MU MNOGI POZAVIDELI! On se svakog...

BLU IMA RUTINU NA KOJOJ BI MU MNOGI POZAVIDELI! On se svakog jutra… (VIDEO)

0

Blu ne izlazi u šetnju bez jutarnje rutine ulepšavanja. Njegova vlasnica Amanda snimila je sve ono što ovaj prezanimljivi dvojac radi nakon buđenja!

Blu se nakon ustajanja rasteže pa veselo kreće prema kupatilu. Ulazi u tuš-kabinu gde sledi kupanje. Nakon tuširanja se briše, a onda mu Amanda pažljivo čisti uši.

Snimak psa koji pozdravlja vlasnika RASPLAKAO CEO SVET! (VIDEO)

Brutalno je tukao psa na ulici, reakcija prolaznika je ZAPREPASTILA sve! (VIDEO)

No to nije sve. Amanda svom ljubimcu potom pere zube posebnom pastom namenjenom psima, a na kraju mu na krzno nanosi nekoliko kapi psećeg parfema koji njegovo krzno čini svilenkastim. Blu stavlja maramu oko vrata i spreman je za izlazak!

Kakva je on zapravo šmekerčina! U svakom trenutku, sve mora da bude na svom mestu (dlaka, marama) On ne trpi da je prljav i, kako i njegova vlasnica kaže, njegova jutranja rutina ne sme biti preskočena, to je zapravo nemoguće, jer on saminsistira na tome – tako što odlazi u kupatilo, sam ulazi u tuš kabinu i čeka, dok vlasnica ne dođe. Bukvalno se ne pomera!
@amandaisontiktokSince y’all loved his first bath time video, I made one that’s a little more detailed! I hope you guys like this! ❤️ ##dog ##fyp ##foryou ##cute

♬ original sound – amanda and blue

Ovaj simpatični snimak ulepšavanja ima više od 143 hiljade pregleda, a mnogi su priznali da se dive njegovoj strpljivosti.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPas može da NANJUŠI hipoglikemiju kod vlasnika i… Ove činjenice o njima sigurno NISTE znali!
Sledeći tekstISMEJAVA VLASNIKA ILI JE SOLIDARAN: Pas urnebesno imitira vlasnikov hod sa štakama!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime