Naslovna VESTI PSI NOVO NASILJE NAD PSIMA: Muškarac uhvaćen kako bludniči nad psom!

NOVO NASILJE NAD PSIMA: Muškarac uhvaćen kako bludniči nad psom!

0
70 NAJNOVIJA VEST petface

U Zenici je juče, u naselju Babina Rijeka, zabeležen nesvakidašnji incident monstruoznog silovanja psa. Brojni građani, koji su svedočili i otkrili ovaj gnusan čin, ostali su šokirani kada su uočili da još uvek nepoznati muškarac bludniči nad psom.

Kako saznaje Avaz.ba, meštanka zgrade ispred koje je došlo do silovanja psa, uočila je muškarca kako već drugog psa odnosi u kućicu, što joj je odmah bilo sumnjivo. U prvi mah je pomislila da ih odnosi u kućicu da ih tuče ili veže. Međutim, kada je došla do kućice, ostala je šokirana prizorom. Nepoznati muškarac silovao je psa.

Hrvatsku potresa skandal: Poznati političar i član Evropskog parlamenta silovao pse?

Vidno uznemirana, počela je da viče na muškarca, međutim, on se nije obazirao. Pretio joj je, a kada ga je upozorila da će ga „izbosti makazama“, on je pobegao!

bludniči petface

Žena je o celokupnom slučaju obavestila policiju, a vest se brzo proširila po ovo zeničkom naselju.

Zbog ovog slučaja, oglasili su se i iz Udruženja “Šapa” Zenica, koji od Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) zahtevaju hitno sprovođenje istrage, identifikovanje i sankcioniranje počinioca.

SKANDAL KOJI POTRESA BOSNU: A.B. seksualno zlostavlja životinje više od 10 godina!

– Očekujemo od nadležnih da odmah sprovedu hitnu istragu i identifikuju počinitelja ovog monstruoznog čina. Zlostavljanja, mučenja, silovanja i ubijanja napuštenih životinja su krivično djelo. Seksualno zlostavljanje životinja spadaju u formu devijantnog patološkog ponašanja i kao takvo mora biti okarakterisano opasnim po društvo, sredinu, ljude i životinje ali i sankcionisano, oštro su poručili iz “Šape”.

Iz „Šape“ su apelovali na građane da, ukoliko primete sumnjiva ponašanja pojedinaca, zlostavljanje životinja bilo kojeg oblika i slično, odmah prijave MUP-u ZDK.

– Danas je u Zenici silovan pas, sutra možda nečije dete, nečija kći, sestra, supruga, zaključili su u reakciji iz “Šape”.

Bez komentara smo,..

Izvor, Foto: avaz.ba

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.