Naslovna VESTI PSI Niko nije verovao da ovaj BOLESNI pas može da preživi!

Niko nije verovao da ovaj BOLESNI pas može da preživi!

0
bolesni petface

Ruti je pronađena kako luta po ulicama Abilene u Teksasu i odvedena je u lokalno sklonište. Šesnaestogodišnja mešanka je bila u veoma lošem zdravstvenom stanju kada je stigla i nije izgledala da će uspeti da pobedi bolest. Ruti je bila veoma slaba i jako bolesna, a patila je od infekcije očiju, kože i bolesti desni. Sklonište ju je stavilo u izolaciju, pošto je morala da se bori sa bolešću i infekcijama koje je imala.

Izgledalo je da niko nije imao veru u to da će se Ruti izboriti, ali kada je spasilačka služba saznala za nju odlučila je da joj pomogne.

Tanja je napisala pesmu o žutom, napuštenom psu KOJI ČEKA i slomila nam srce!

Kada su je spasioci uzeli iz skloništa, Ruti je odvedena u hraniteljski dom. Njeni novi prijatelji su počeli da se bore protiv mnogih medicinskih problema, uključujući i njene zube. Teško je pronaći dom za starije životinje, posebno šesnaestogodišnjeg psa, a ipak nije bilo potrebno mnogo vremena dok jedna porodica nije ugledala Ruti i odmah se zaljubila u nju.

bolesni petface

Jen Rami i njen suprug su u toku planiranja rođendanske zabave za svog psa rešili da tu zabavu naprave radi prikupljanja sredstava za napuštene pse. Planirali su da na zabavu dovedu mnogo ljubimaca koji traže dom, među njima i Ruti i odmah su se zaljubili u nju.

-Mislila sam da je ona mlađa i mislila sam da možemo kod nekoga da je udomimo, ali prosto niko u porodici nije mogao da prestane misliti na nju. Kada je moj suprug predložio da je udomomi, niko se nije jasno izjašnjavao, ali smo svi u sebi mislili da je to dobra ideja, rekla je Rami i krajem meseca su podneli zahtev za usvajanje psa.

Remi i njen suprug su bili svesni medicinskih problema i starosti Ruti, ali su bili spremni da se suoče sa tim, kao i sa svim drugim problemima koji dolaze kada se usvaja star i bolestan pas. I pored njenih godina i zdravstvenih probelma, pored svega što je prošla Ruti je svima izgledala mnogo mlađe nego što to zaista jeste.

Dejan živi u Kragujevcu i brine o 450 odbačenih i povređenih pasa!

Od samog dolaska Ruti je bila puna energije i nije imala probleme sa druženjem sa njenim mlađim sestrama u porodici. Voli da bude umešana u sve šta njena porodica radi. Sviđa se svima koji je upoznaju i samo želi da se opusti i uživa u svom životu.

-Voli da jede i uvek krade hranu od sestre. Mislili smo da će biti umorna, povučena i hladna sve vreme, ali nije tako ona je prosto umiljata i sa njom uvek neka šala i smeh. Neverovatan pas, rekla je Remi.

bolesni petface

Zdravstveno štanje Ruti se neverovatno poboljšalo od kada je usvojena, ali i dalje ima mnogo problema sa kojima se bori. Ima problema sa postizanjem težine. Takođe ima probleme sa plućima i hronični bronhitis, upalu disajnih puteva, ima i kilu. Međutim, nijedna od ovih bolesti je ne sprečava da bude srećana i da se raduje svakom danu.

Srećna je, voli život, voli sve oko sebe. Ništa joj nije teško, ni bolest ni godine da bude radosna.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZašto moj pas SMRDI!
Sledeći tekstDa li mačke mogu da obole od SALMONELE?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime