Naslovna VESTI PSI Pas Boo mesec dana čekao vlasnike, koji su ga izbacili sa nameštajem!

Pas Boo mesec dana čekao vlasnike, koji su ga izbacili sa nameštajem!

0
boo petface

Kao da je i on samo komad starog nameštaja kojem je istekao rok trajanja, njegova do juče porodica ibacila ga je na ulicu! Potresna priča o psu Boo razljutila je ljubitelje životinja širom sveta!

Naime, pre mesec dana, jedna porodica se odselila iz svog doma u Detroitu, ostavivši za sobom hrpu glomaznog otpada koji je završio na ulici. pored kontejnera!

boo petfaceNažalost, kao da je i on samo komad starog nameštaja kojem je istekao rok trajanja, na ulici je završio i njihov pas Boo.

Porodica poklanja mačku jer „stiže prinova“, a Igor im OVAKO ODGOVORIO!

Ne znajući da se oni nikad više neće vratiti, mesec dana uporno ih je čekao, ležeći pokraj dušeka sa njemu poznatim i do juče omiljenim mirisima vlasika! Preživljavao je zahvaljujući komšiji, koji mu je donosio hranu i vodu.

boo petface

Ko zna koliko bi još čekao da za njegovu priču nije čuo Mike Diesel, osnivač Detroit Youth and Dog Rescuea, koji je odmah otišao na mesto događaja. Znajući kako je reč o vernom psu koji neće samo tako napustiti svoj omiljeni dušek, odlučio je da mu se približava postepeno.

boo petface

Prvi dan zajedno su proveli 11 sati zajedno, uglavnom “razgovarajući” i mazeći se. Naravno, na rastanku je Boo dobio ukusnu večeru. Ujutro ga je pak njegov novi prijatelj dočekao sa još ukusnijim doručkom 😉

Ovako bi to izgledalo kada bi PAS ostavio VLASNIKA zauvek!

boo petface

Shvativši da mu Diesel želi dobro Boova odlučnost da nikad ne napusti svoje „mesto čekanja“ polako je slabila i na kraju je pristao da mu njegov novi prijatelj stavi ogrlicu i odvede veterinaru.

Sada žive zajedno, dok Boo ne pronađe nekoga ko će ga zauvek udomiti!

www.index.hr

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVERAN KAO MAČKA: Gremi svakog dana, na istom mestu, čeka vlasnicu sa posla! (VIDEO)
Sledeći tekstOboljenja želuca – Akutna upala (Gastritis acuta)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime