Naslovna VESTI PSI BORBA SA ŠTENEĆAKOM: Ova mala devojčica ima velikih problema i prete joj...

BORBA SA ŠTENEĆAKOM: Ova mala devojčica ima velikih problema i prete joj nevolje! (VIDEO)

0
borba sa stenecakom petface

-Ovo je Ema, pas koji je prošao u februaru CNR program VB i vraćena na ulicu. Ubrzo je pokazala znake bolesti, slikali su je po Batajnici mnogi. S obzirom da se još uvek dobro držala niko joj nije ni pružio pomoć, navela je Svetlana iz Udruženja Zoi na Fejsbuku.

Nakon nekog vremena, Ema je nestala, niko je nije viđao. Međutim, ovo nije išlo kako treba. 

-Ema je naravno ekspresno prebačena u Ovču u šinteraj!! Janja je ponudila da ode po nju, ako se nađe smeštaj i ja sam rekla da ode po nju, tajac. Ema je tu izgubila još par dana. Uzela sam je ja u subotu, pre deset dana i odvezla je pravo u stacionar. Bila je tamo pet dana. Izašla je iz stacionara puna buva i krpelja, iako sam im odmah rekla da joj stave ampulu i da urade sve što treba. Stanje je bilo već loše, naravno, piše ljutito Svetlana iz Udruženja Zoi.

PROČITAJTE I:

TUŽNA PRIČA IZ REGIONA: Kujica i štene tri godine nisu videli svetlost dana, živeli u vlažnom podrumu!

Sada je Ema kod nje, živa je samo toliko da diše, trepće i još uvek guta.

-Šta je najveći problem??!! Kod mene ne kod Eme. To što ljudi zaboravljaju ili ne znaju da ja pored nje imam još 53 psa sa ulice. Sveže operisanog Reja, bolesnog Jocu, bolesnog Grofa, Mališu, bolesnu Miru, Apolonu treba da se ponavlja test na SC, Nini takođe, štenci su nevakcinisani. Ozbiljno sam finansijski ugrozila pse o kojima već brinem. Dugujem novac za pansione za mart, skoro komplet za april, a ulazimo u maj, kaže Svetlana.

Ema ima velikih problema, visoku temperaturu, nemoćna je i jedva jede, a teško guta.

-Samo ću kratko. Stanje je za nijansicu, ali nijansicu bolje, što uliva malko nade, ali sa štenećakom se nikad ne zna. Temperatura je 39.3 (danima je bila 40.2). Uspem ovako da je prevarim da pojede malko, kako bi i odrzavala, tako se ja tešim, i te reflekse žvakanja i gutanja, objašnjava Svetlana.


Nadamo se najboljem!

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.