Naslovna VESTI PSI KAKAV ČOVEK: Ovaj mladić je zaustavio borbu pasa, kako bi spasao jednog...

KAKAV ČOVEK: Ovaj mladić je zaustavio borbu pasa, kako bi spasao jednog od učesnika!

0
borbu pasa petface

borbu pasa: Jedan čovek iz Vilmingtona u Delaveru, danas je heroj svih nas, ali ponajviše jednog četvoronožnog mališana, koga je uspeo da izbavi iz jedne užasne situacije.

Pročitajte još: Nikola (23): Nadležni, PODHITNO se pozabavite borbama pasa, inače će se incidenti nastavljati!

 
Kako navode mediji, ovaj hrabri mladić je uspeo da prekine borbu pasa koja bila u toku kako bi ukazao pomoć vidno povređenom psu. Istragom još treba utvrditi sve detalje, ali činjenica koja je nesporna, je da ovaj čovek i više nego doprineo tome da se situacija ne završi tragično. On je organima reda ispričao šta se tačno događalo tog dana. Naime, on je prolazio ulicom, kada je ugledao grupu ljudi okupljenu oko nečega. Kada je prišao bliže, imao je šta i da vidi. U toku je bila borba pasa.

borbu pasa petface
Kada je mladić prišao, okupljeni su zgrabili psa koji je pobeđivao i pobegli, ostavljajući drugog psa u veoma lošem stanju. On nije želeo da juri za ovim ljudima, već je ostao da ukaže pomoć povređenom mališanu. U međuvremenu je pozvao policiju, i dok ih je čekao da stignu na mesto zločina, sve vreme se brinuo o psu.

Pročitajte još: Da li su vlasnici velikih pasa diskriminisani?

Povređena životinja prebačena je u Brandywine SPCA, gde je ustanovljeno više ujednih rana u predelju glave, vrata i lica. Uprkos zadobijenim povredama, veterinari su predviđali usprešan oporavak četvoronožnog mališana koji je nazvan Klensi. Ipak, ono što je mnogo teže moglo da zaceli su mentalni ožiljci i traume kroz koje je ovaj sirotan prošao. Vreme će pokazati da li će Klensi uspeti da prevaziđe sve što mu se dogodilo:

Pred njim je dug put. Zahvaljujući medicinskom tretmanu, njegove rane će zarasti. Ipak, ono što verujem da će ostati su njegovi emocionalni ožiljci.

Pročitajte još: Policija pronašla decu koja su mučila i ubila psa!

Mi se iskreno nadamo da će se on oporaviti u potpunosti i da će u međuvremenu naići neka porodica puna ljubavi i strpljenja. Iz sve snage navijamo, da baš zahvaljujući ljubavi i toplom porodičnom okruženju, Klensi izbrše sva loša sećanja i zameni ih nekim lepšim i nasmejanijim.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstFILMSKA PRIČA: Ovaj pas je spasao devojčicu čiju je sobu zahvatio požar!
Sledeći tekstNOVI SAD: Policijski pas Maks uginuo od tuge na dan sahrane svog vodiča!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime