Naslovna VESTI PSI BORDEL ZA PSE: Beograđani nude nagradu od 1.000 evra onome ko ih...

BORDEL ZA PSE: Beograđani nude nagradu od 1.000 evra onome ko ih dovede do organizatora!

0
bordel petface

Udruženje za zaštitu životinja „Levijatan“ došlo do informacija da u Beogradu postoji BORDEL sa psima, gde ih omamljuju i seksualno zlostavljaju, prenosi „Kurir“.

Kako za ovaj list tvrdi Pavle Bihali, predsednik Pokreta za zaštitu životinja Levijatan, BORDEL sa psima radi na teritoriji naše prestonice, ali da ne zna tačnu lokaciju. Zbog ovoga su odlučili da daju nagradu od 1.000 evra onom ko im pomogne i otkrije „mesto zločina“.

bordel petface

– Imamo informacije sa nekoliko strana da postoji jedan klub, to jest stan gde se sve to dešava. Čekamo da nam jave lokaciju, a nakon toga planiramo da slučaj prijavimo nadležnim institucijama. Pedofilija, silovanje i ovo su tri najodvratnije stvari koje mogu da se zamisle. To su bolesnici koje je vrlo teško uhvatiti, a kazne za takva dela su male, priča Bihali.

SKANDAL KOJI POTRESA BOSNU: A.B. seksualno zlostavlja životinje više od 10 godina!

On upozorava da osobe koje to rade nisu opasne samo po životinje, već i po decu i žene.

– Takav čovek mora da se leči! To je za ozbiljnu hospitalizaciju, nije ni za zatvor. To su poremećeni ljudi, psihopate i bolesni umovi. Ja da sam sudija, ne bih znao šta da kažem, to je jezivo i strašno. Ovo je nešto najbolesnije što smo videli, bolesnije i od trovanja i ubijanja životinja, oštar je na rečima Bihali.

On pretpostavlja da pse prvo omamljuju „sedalinom“ ili ih obore nekim anestetikom. Posle ih verovatno obuku!

Elvir Burazerović, predsednik organizacije za zaštitu životinja Orka, objašnjava za „Kurir“ da je seksualno zlostavljanje životinja definisano Zakonom o dobrobiti životinja kao deo fizičkog zlostavljanja.

NOVO NASILJE NAD PSIMA: Muškarac uhvaćen kako bludniči nad psom!

– Po Krivičnom zakoniku, ukoliko lice zlostavlja jednu životinju, predviđena je sankcija do godinu dana zatvora, ukoliko je u pitanju više životinja, kazna je do tri godine, a kazna može biti i novčana, navodi Burazerović.

U Upravi za veterinu kažu da ne poseduju ovakve informacije i da ne znaju da li u Beogradu postoji bordel sa psima, ali apeluju da ukoliko neko ima takva saznanja, to prijavi policiji i komunalnoj inspekciji.

– Oni će sprovesti nadzor i uputiti javnom tužiocu zahtev za pokretanje krivičnog postupka u slučaju postojanja elemenata zlostavljanja životinja u skladu s Krivičnim zakonom. Zakon o dobrobiti životinja prepoznaje i sankcioniše seksualno nasilje kao zlostavljanje životinja, upozoravaju iz Uprave za veterinu.

ŠOKIRANI SMO…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.