Naslovna VESTI PSI Braća Vidović, glumci, u novoj kampanji za napuštene životinje!

Braća Vidović, glumci, u novoj kampanji za napuštene životinje!

0
Braća petface

Braća Filip i Luka Vidović plene pažnju zbog svojih glumačkih kvaliteta, a sarađujući sa Udruženjem „Prijatelji životinja“ iz Hrvatske, našli su se zajedno pred kamerama. Ovom prilikom su udružili snage za napuštene životinje i pozvali sve da dožive magiju koju donosi udomljavanje. 

Poznati hrvatski glumac, Slavko Sobin, na crveni tepih sa UDOMLJENIM PSOM!

Simpatičan dvojac u videu, u kojemu se pojavljuju još plesačica Sara Ugrinić, brejkdenser Juraj Horvat i iluzionista Aryan Ivanković, kroz obrtanje uloga podstiče gledaoce da se postave u situaciju napuštenoga psa i njegov težak put do novog doma. Osim u videu, braća Vidović i pas Lola pozivaju na udomljavanje i na fotografijama za Jumbo plakate koji će biti postavljeni u Zagrebu, Osijeku i drugim gradovima. 

Braća petface

-Tužan sam što ljudi napuštaju svoje životinje i ostavljaju ih da se same snađu, iako su svesni da će završiti pod točkovima automobila ili u kavezu pretrpanih skloništa. Ova kampanja prava je prilika da pokažemo ljudima kako bi to bilo da su uloge obrnute i koliko je važno pokazati humanost, ističe Luka Vidović. 

Braća petface

Filip Vidović, „Ciganin, ali najlepši” u trenutno popularnoj predstavi, dodaje:

BRAVO: Poznati holivudski par DONIRAO hranu za ljubimce spašene u poplavama!

-Moja kujica Lola, takođe saradnik kampanje, udomljena je iz skloništa i to smatram najboljom odlukom koju sam doneo. Životinje nisu predmeti, nego svesna živa bića i članovi porodice. Ne kupujte pse ni bilo koje druge životinje, već udomite napuštenoga psa ili mačku i učinite dobro delo.

Braća petface

Kampanjom „Udomi” želi se naglasiti važnost udomljavanja i podstaći ljude da se odluče na udomljavanje životinja iz skloništa umesto na kupnju, čime podržavaju selektivni uzgoj i trgovinu živim bićima. Psi u skloništima nalaze se pod stalnom veterinarskim nadzorom, vakcinisani su i kastrirani, a to su samo neke od prednosti udomljavanja naspram kupovine. 

BRAVO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.